Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Momentul șocant în care o gaură uriașă apare în mijlocul unui teren de fotbal

O situație ciudată și extrem de periculoasă a avut loc pe un teren de sport din statul american Illinois. O gaură uriașă a apărut din senin, a înghițit un stâlp de electricitate, însă, din fericire, nimeni nu se afla la acel moment pe terenul de fotbal.

Sorin Negru,

Momentul șocant în care o gaură uriașă apare în mijlocul unui teren de fotbal

[Sursa foto: CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un teren de fotbal din Illinois, situat deasupra unei mine, a fost închis după ce o gaură uriașă a înghițit pământul, lăsând un crater de peste 30 de metri lățime în mijlocul unui parc comunitar.

Citește și: VIDEO Rățușca și bobocii, la plimbare prin oraș! Șoferii chiar au dirijat și traficul pentru a proteja necuvântătoarele de pericol

Scufundarea neobișnuită a avut loc în urma prăbușirii minei de sub teren. 

Citeste si: Horoscop chinezesc pentru ziua de marți, 2 iulie 2024: Zodia care va face schimbări semnificative în carieră- kanald.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Directorul de la Alton Parks and Recreation, Michael Haynes, a declarat pentru publicația Telegraph că parcul va fi închis pe termen nelimitat "din motive de precauție”.

"Este ca o scenă dintr-un film"

Primarul din localitatea Alton, David Goins, a precizat: "Nimeni nu era pe teren în acel moment și nimeni nu a fost rănit, acesta este cel mai important lucru”.

Parcul sportiv va rămâne închis până când inginerii și geologii vor stabili că locul este sigur.

'Așteptăm să primim răspunsuri de la mină și să vedem ce au de spus geologii și inginerii despre asta”, a spus un oficial local.

"Doar ei pot determina ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, cum să prevenim repetatarea acestei situații și cum să reparăm ce s-a întâmplat aici.”

Gaura rezultată după prăbușirea minei de calcar Bluff City Minerals are cel puțin 15 metri adâncime, a spus Haynes, adăugând că peisajul arată ca "imaginile dintr-un film”.

Momentul apariției craterului a fost filmat 

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI