Andrea Crothers, o reporteră a postului Australia’s Today Show, a prezentat la TV recentele inundații din Brisbane, moment în care o insectă enervantă i-a atins fața.

Citește și: Un șef al mafiei italiene, capturat în timpul unei cine romantice în Corsica. El reușise să evadeze trecând zidul închisorii cu cearșafuri

Reportera australiană a făcut un gest involuntar așa cum ar face orice persoană care urăște insectele.

Tânăra a vrut să lovească cu putere insecta care o înțepase de față, dar ținta ei a fost mai rapidă, ceea ce a făcut ca Andrea Crothers să primească o palmă destul de tare în față.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Crothers (@abcrothers)

După momentul impactului, care a fost suficient de tare pentru ca microfonul să capteze sunetul, Crothers a fugit din fața camerei de luat vederi, zgâlțâindu-și brațele în timp ce atacul insectei continua.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Deși părea să fie stresantă în acest moment, colegii ei nu au fost atât de îngrijorați, considerând găsit situația destul de amuzantă.

„Azi s-a întâmplat un lucru amuzant cu Andrea Crothers, care este unul dintre reporterii noștri din emisiune. Ea a acoperit inundațiile din Brisbane și a făcut o treabă grozavă”, a spus moderatorul Karl Stefanovic, conform videoclipului distribuit de Crothers pe Instagram.

„Există pericolele în care se pun reporterii pentru a vă aduce poveștile acasă”, a adăugat gazda emisiunii.

Cum a apărut jurnalista în ziua următoare la TV

A doua zi după palma devenită virală pe rețelele sociale, jurnalista a îmbrăcat un echipament din plasă în timpul transmisiunii în direct, glumind că a fost aprobată de biroul de Resurse Umane.

„Sunt în regulă băieți, HR-ul a spus că aș putea purta asta atâta timp cât nu am solicitat compensarea lucrătorului pentru că m-am lovit în față”, a spus reportera.

„De fapt, este destul de la modă, se pare că mergi la curse”, i-a răspus una dintre gazdele emisiunii, conform NY Post.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si