Pilotul unui avion de mici dimensiuni a murit după ce s-a prăbușit la scurt timp după ce a lansat confetti pentru petrecerea de dezvăluirea sexului unui bebeluș, transmite LBC.co.uk.

Citește și: A murit chiar de ziua ei într-un accident. A avut parte de un sfârșit cumplit: ”Trebuia să își serbeze ziua”

Momentul șocant în care avionul s-a prăbușit după cascadoria de deasupra locului unde se desfășura party-ul a fost filmat.

Citește și: VIDEO- Un elicopter s-a prăbușit peste un bloc, în statul american Florida. Două persoane și-au pierdut viața și alți doi sunt răniți

În imaginile de mai jos se vede cum micul avion aruncă confetti de culoare roz, spre fericirea viitorilor părinți și ai celorlalți invitați de la petrecere, dar apoi se rostogolește în aer și pare să își piardă direcția.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După câteva secunde s-a prăbușit la sol, însă cei care iau parte la petrecerea în aer liber nu par să conștientizeze că a avut loc o tragedie.

Invitații continuă să țipe de bucurie și să se îmbrățișeze chiar în momentul în care pilotul de 32 de ani își găsește sfârșitul tragic.

Cine era pilotul mort în accidentul de avion

Incidentul tragic a avut loc în orașul Sinaloa din Mexic, iar pilotul fusese angajat de viitorii părinți să contribuie la party-ul de dezvăluire a sexului bebelușului lor.

Avionul zboară peste invitați și peste semnul "Oh, baby", împrăștiind praf roz- indicând faptui că copilașul va fi o fată.

Apoi se prăbușește peste câteva secunde, ucigând pilotul într-un accident tragic.

Presa locală a informat că este vorba despre Luis Angel N. de 32 de ani. El a fost dus de urgență la un spital din apropiere, dar a decedat ulterior din cauza rănilor multiple.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si