Videoclipul de 40 de secunde îl arată pe băiatul de 1 an care se plimbă în jurul piscinei și în cele din urmă alunecă înăuntru.

Citește și: VIDEO. O turistă a urmat orbește indicațiile GPS și a plonjat cu mașina în mare

De îndată ce băiatul intră în apă, tatăl pompier sare rapid la pământ și își scoate fiul afară din apă, întinzându-l pe spate.

Imagini emoționante cu copilul care cade în piscină

Un pompier din sudul Californiei și-a salvat fiul de doar 1 an de la înecarea în piscina casei sale, după cum arată un videoclip publicat pe Instagram.

Asociația Pompierilor Hemet a distribuit materialul pe rețelele de socializare, cerând părinților să ia notă de cât de repede se pot îneca copiii.

Citește și: Bronz și relaxare la piscină

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hemet Fire Fighters (@hemetfirefighters2342)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Băiatul din videoclip, Cole, este prea mic pentru a ști să înoate și nici nu are colac.

Asociația de salvatori din Hemet a declarat pentru Fox News Digital că tatăl este Zachary Petite, inginer de pompieri și paramedic la Departamentul de Pompieri Hemet. Cole este fiul cel mic al lui Petite.

Citește și: VIDEO- Drogul care a pus stăpânire în Marea Britanie: ”Praful de maimuță” dă halucinații și violență

„Acest videoclip este un memento care amintește că un copil se poate îneca oricui, în orice moment, în câteva secunde”, a declarat Asociația Pompierilor Hemet pe Facebook.

„Chiar dacă ambii părinți și-au luat toate măsurile de precauție corespunzătoare, inclusiv o poartă în jurul piscinei și un Dispozitiv personal de plutire adecvat, băiatul a reușit totuși să intre în apă într-un moment de neatenție”, au transmis pompierii.

Citește și: Ironia sorții pentru un bărbat care la doar șase luni după ce a câștigat la loto a ajuns la închisoare: „Banii au fost un blestem"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si