Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Momentul șocant în care un pasager amenință că deschide ușa avionului în zbor și că înjunghie o stewardesă

Au fost momente de groază pentru pasagerii unui zbor cu avionul în Statele Unite, când un pasager a devenit extrem de agitat și a început să amenințe cu acte de violență extremă.

Sorin Negru,

VIDEO. Momentul șocant în care un pasager amenință că deschide ușa avionului în zbor 

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un pasager al unui avion United Airlines a încercat să înjunghie un însoțitor de bord în gât și să deschidă o ieșire de urgență în timpul zborului, potrivit The Sun.

Citește și: FOTO- ”Seiful Apocalipsei” și-a deschis ușile pentru un tur virtual. /Specialist: ”Este unul dintre cele mai importante bunuri publice globale pe care le avem pe Pământ”

Imagini șocante par să-l înfățișeze pe Francisco Severo Torres, în vârstă de 33 de ani, lansându-se în atacuri verbale, amenințări și chiar atacuri fizice la adresa echipajului de zbor.

Francisco Severo Torres, în vârstă de 33 de ani

[Sursa foto: The Sun]

Bărbatul amenință o stewardesă cu o armă improvizată- mânerul unei linguri rupte în două- și spune că va deschide ieșirea de urgență.

Incidentul șocant a avut loc duminică, într-un zbor de la Los Angeles către Boston.

Imagini terifiante în avion

Videoclipul pare să-l arate pe Torres amenințănd pasagerii cu arma improvizată, înainte de a alerga spre un însoțitor de bord și a încerca să-l înjunghie în gât cu obiectul ascuțit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Descoperire șocantă în Mexic. Peste 340 de migranţi au fost găsiţi în remorca unui camion

Pasagerii din avion s-au grăbit să-l imobilizeze pe Torres și să-l țină la pământ.

Pasagerul imobilizat de ceilalți călători

Pilotul avionului a transmis prin radio controlorilor de trafic aerian că Torres a fost reținut de șase pasageri – dar „lucrurile nu se desfășoară în liniște”.

Pasagerul a fost arestat pe aeroportul din Boston, după ce avionul a aterizat.

Motivul șocant pentru care pasagerul a devenit violent

Pasagerii au spus ulterior poliției că, chiar înainte de a decola zborul din Los Angeles, Torres a întrebat un alt călător unde se află mânerul ușii ieșirii de urgență.

Într-un interviu cu poliția, Torres ar fi spus că el credea că însoțitorul de bord îl va ucide, așa că a încercat să o omoare mai întâi pe stewardesă. El a spus că a rupt în toaletă lingura pe jumătate pentru a face o armă, potrivit procurorilor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO. A mers în "vacanța de vis" în Mexic, la împlinirea vârstei de 24 de ani, dar a fost ultimul ei drum. Kiara, ucisă în bătaie de iubit

Compania United Airlines a declarat că lui Torres i se va interzice să zboare cu linia aeriană, în așteptarea unei anchete a poliției.

„Datorită acțiunii rapide a echipajului și a clienților noștri, un pasager a fost reținut după ce a devenit o problemă de securitate pe zborul United 2609 de la Los Angeles la Boston”, a spus compania aeriană într-un comunicat.

„Avem toleranță zero pentru orice tip de violență în zborurile noastre”, au mai spus oficialii companiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI