Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Momentul terifiant în care o femeie descoperă un bărbat care locuiește sub podeaua ei „de luni de zile”

Videoclipul postat de o femeie pe TikTok a devenit viral după ce a împărtășit momentul terifiant în care și-a dat seama că un bărbat locuia sub podeaua ei „de luni de zile”.

Sorin Negru,

Un bărbat locuia sub podeaua ei „de luni de zile”.

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ashly Guardino, din California, a dezvăluit într-un videoclip recent publicat pe TikTok că un bărbat locuia în secret sub podeaua casei ei de luni de zile.

Citește și: VIDEO- Și-a ucis soția, apoi a vrut să se sinucidă. Gelozia l-a împins de la spate

Femeia a spus că a bănuit prima dată ceva când a fost trezită de un zgomot neobișnuit afară, la ora 6 dimineața, potrivit LBC.co.uk.

Citește și: VIDEO. Femeia care nu are voie să se urce în rollercoaster din cauza unui motiv rușinos

„Am crezut că este cineva pe acoperiș, am ieșit și m-am uitat în jur. Stau la ușa din față, mă uit afară și văd iarba mișcându-se”, a povestit americanca pe rețeaua socială.

"Am crezut că mor de frică"

Arătându-le urmăritorilor ei de pe TikTok o mică gaură pătrată aflată pe partea laterală a casei, Ashly a continuat: „La un moment dat, iese un braț din gaură și o persoană iese afară. Am murit de frică".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Incredibil, un om în toată firea trăiește aici de luni de zile, locuiește sub casa mea. Știi cât de înfiorător este să vezi un braț nenorocit ieșind din subsol, să-l vezi la marginea casei tale?”, a mai spus femeia.

Femeia îngrozită a povestit totul în timpul intervenției poliției

Poliția este arătată în videoclip în timp ce ajunge la casa lui Ashly și investighează spațiul de subsol din care femeia a văzut că a apărut mâna.

Polițiștii se uită în gaura e sub casă cu lanterne și îi fac semne cuiva să iasă afară.

Ambii ofițeri îndreaptă apoi pistoalele către un bărbat în timp ce acesta iese din gaură.

Suspectul a fost arestat

Intrusul este foarte murdar și poartă doar pantaloni scurți fără tricou, el este pus rapid în cătușe de către ofițeri și escortat la secția de poliție.

Videoclipul a strâns rapid milioane de vizionări, mulți dintre utilizatori fiind impresionați de povestea femeii.

@ashlyguardino

 

♬ original sound- Ashlyguardino
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI