Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Momentul terifiant în care un rechin-tigru ucigaș se aruncă asupra unei bărci

Acesta este momentul șocant în care un rechin-tigru uriaș a atacat un caiac condus de un turist în Hawaii. Imaginile terifiante au devenit virale, cu milioane de vizualizări în ultima zi.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol

Americanul Scott Haraguchi se afla în apă în largul coastei insulei Hawaii când fiara masivă a sărit brusc din apă și a mușcat din caiacul său.

Citește și: VIDEO| Ea este femeia care s-a iubit cu un delfin. Experimentul NASA care s-a soldat cu moartea delfinului Peter

Bărbatul folosise o cameră video profesionistă pentru a-și filma aventura de la pescuit, când rechinul s-a îndreptat spre barca lui.

Rechinul ucigaș la atac

[Sursa foto: Captură YouTube]

Imagini de infarct îl arată pe rechinul uriaș întorcându-se spre caiac înainte de a se lansa într-un salt incredibil către Scott.

Citește și: VIDEO. Vas de croazieră de lux, scufundat în "triunghiul Bermudelor" din Egipt. Clipe de coșmar pentru bogătașii de la bord

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rechinul poate fi văzut deschizându-și fălcile în timp ce mușcă din barcă iar bărbatul scoate un țipăt de teamă.

Citește și: VIDEO- Un american vrea să stea 100 de zile sub apă. Bărbatul a bătut recordul mondial, în trecut, când a stat până în ziua 74: „Curiozitatea pentru descoperire m-a adus aici”

El a povestit pentru postul local KITV că a auzit un „șuierat” venind rapid spre el după care a fost la un pas să cadă în apă.

Au fost secunde întregi în care rechinul a tras cu dinții masivi de materialul tare al bărcii, încercând să o detabilizeze.

Pescarul s-a declarat norocos că a scăpat cu viață, potrivit The Sun.

În luna iulie 2022, o româncă aflată în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt, a fost ucisă de un rechin.

Citește și: VIDEO- Cine este Alexandru Tătar, pălincarul care l-a întâlnit pe Regele Charles în urmă cu mai mulți ani? „Am vrut să îi dovedesc pălinca mea ce aromă are”

Femeia își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă la Marea Roșie.

La 600 de metri distanță de locul în care a murit românca, o turistă din Austria a fost sfâșiată, tot de un rechin, sub privirile îngrozite a sute de oameni.

Citește și: VIDEO |Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI