Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mort dus la groapă cu căruța, într-un sat din județul Vrancea. Vezi imaginile

Drumuri imposibil de parcurs în satele din România. Dovada vine dintr-un sat din județul Vrancea, unde un localnic a decedat, iar transportarea sicriului s-a făcut cu o căruță, pe un drum plin de noroi.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Localnicii din comuna Poiana Cristei, județul Vrancea, au filmat modul în care un bărbat a fost condus pe ultimul drum. Un localnic care a murit la sfârșitul săptămânii trecute a fost dus la groapă pe un drum plin de noroi. 

Sicriul a fost dus cu căruța la cimitir

Sicriul a fost urcat într-o căruță, iar atelajul a răzbit cu greu prin noroiul adânc. Preotul a parcurs drumul spre cimitir tot în căruță, în timp ce participanții la înmormântare s-au chinuit să înainteze prin noroiul care era până la genunchi. 

Primarul comunei Poiana Cristei spune că persoana decedată locuia într-o casă izolată, iar singura cale de acces este un drum forestier. 

Citește și: Un deținut a încercat să evadeze din Centrul de Arestare Preventivă al Poliției Capitalei. A fost deschisă o anchetă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Drumul respectiv e parcurs cu greu chiar și atunci când condițiile meteo sunt bune, dar dacă plouă, atunci accesul devine mult mai grei.

Citește și: Polițiștii au reușit să-l prindă pe cel mai căutat șef al mafiei din Italia. Interlopul era căutat de trei decenii

Este doar o altă dovadă că mulți români, mai ales cei din mediul rural, au parte de condiții ca în Evul Mediu.

O fetiță de 7 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni

O fetiţă de şapte ani a fost lovită de maşină pe trecerea de pietoni, luni dimineaţă, în localitatea Odvoş, fiind preluată de medici în stare de inconştienţă pentru a fi transportată la spital.

Citește și: Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Accidentul a avut loc pe DN7, iar la volanul mașinii se afla un bărbat de 30 de ani, din Lipova. 

Citește și: Continuă ancheta în cazul fraților Tate. Este vorba de percheziții informatice

Ajuns la fața incidentului echipajul medical a aconstatat că fetița prezintă un traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență, un traumatism abdominal și un traumatism membru inferior stâng (gambă- gleznă).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI