Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut” Minune medicală pentru un băiețel de 12 ani, operat de o tumoră gigant pe creier! „Operația a fost făcută pe semiîntuneric”

Băiatul de 12 ani a fost operat în semiîntuneric. Motivul acestei decizii a fost reprezentat de faptul că doctorii au folosit o substanță de contrast care provoacă arsuri la lumină.

Redactia Stirile Kanal D,

Băiețel operat de o tumoră gigant

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Dramă cu final fericit! Un băiețel din Suceava a primit o nouă șansă la viață după ce neurochirurgii din Iași l-au operat pentru a îndepărta o tumoră gigant, de peste șapte centimetri. Intervenția chirurgicală a fost una complexă și a fost făcută pe semiîntuneric, asta pentru că specialiștii au folosit o substanță specială, care poate provoca arsuri dacă este expusă la lumină”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: "Credeam că sunt în cea mai bună formă". Un maratonist de 38 de ani, diagnosticat cu cancer în stadiul 4. Ce simptome l-au trimis la medic?

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

„Sunt foarte fericit, vreau să-mi văd frații”.

Mama lui Anton a rămas fără cuvinte atunci când a aflat diagnosticul fiului ei

Frații cu care Anton nu se mai putea juca de câteva săptămâni, din cauză că începuse să se simtă rău.

Avea dureri de cap și vărsături, așa că mama l-a dus la spital pentru investigații. Vestea că băiatul ei, de doar 12 ani, are o tumoră pe creier, care îi pune viața în pericol, a lăsat-o fără cuvinte.

„Când am primit diagnosticul... nu-mi venea a crede... nu avem pe nimeni în familie cu așa ceva, să sufere. Mulțumim lui Dumnezeu și bine că a scăpat băiatul. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut”, a spus Nicoleta Țucă, mama băiatului.

Citește și: Dr. Silvia Coman, "zâna bună" a bolnavilor de cancer, a fost răpusă chiar ea de această boală, după ani de chin! Doi copii mici au rămas orfani: "Un chip angelic s-a transformat într-un înger"

Anton a fost operat pe semiîntuneric

Anton a fost transferat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii de aici l-au băgat în sala de operații.

Din cauză că tumora era de dimensiuni mari, medicii au apelat la o procedură revoluționară: au folosit o substanță de contrat pentru a evidenția tumora. Substanța poate fi folosită doar în semiîntuneric pentru că provoacă arsuri la lumină.

„Operația a fost un succes, copilul este bine și urmează în perioada următoare să fie externat și să facă tratament complementar”, a spus Lucian Eva, manager Spitalul de Neurochirurgie din Iași”.

Anton se va bucura de o viață normală, la fel cu ceilalți copii și va reveni periodic la controale medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI