Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Munții României se umplu de GUNOAIE! Nesimțirea românilor duce la invadarea naturii de deșeuri!

Romania se acopera de gunoaie incet, dar sigur, in timp ce respectul pentru natura pare sa fi parasit complet tara noastra.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din cauza indiferentei oamenilor, dar si a autoritatilor, Romania se acopera de gunoaie incet, dar sigur.

Respectul pentru natura pare sa fi parasit aproape complet tara noastra. La Brasov, de exemplu, oamenii isi arunca deseurile pe unde apuca. O situatie asemantoare exista si in judetul Neamt, la Lacul Izvorul Muntelui. Aici privelistea superba este umbrita de munti intregi de gunoaie.

Citeste si: O persoana din 5 ajunge la deces din cauza alimentatiei nesanatoase! Ce spun specialistii despre dietele nesanatoase

Turistii care ajung la Lacul Izvorul Muntelui viziteaza zona pentru peisajele care iti taie rasuflarea, dar si pentru aerul curat de munte. Dar oamenii raman cu un gust amar dupa ce descopera tone de gunoaie imprastiate pe unde vezi cu ochii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Anul trecut autoritatile au igienizat zona, iar de pe luciul apei au strans cateva tone de deseuri.

Dar munca a fost in zadar pentru ca gunoaiele au revenit. Reprezentantii Garzii de Mediu promit ca vor face noi controale si vor imparti amenzi celor responsabili.

Citeste si: VIDEO| Astea sunt cel mai ciudate case din lume! Ti-ar placea sa locuiesti AICI?

La Brasov, unul dintre cele mai vizitate orase din Romania, gunoaiele zac oriunde, numai nu in ghenele de gunoi.

Un mic experiment facut de reporterii Stirilor Kanal D arata respectul oamenilor fata de mediul inconjurator.

Inclusiv bulevardele principale din oras au devenit gropi de gunoi improvizate. Langa cel mai mare mall din oras cineva a abandonat o masina. Langa ea zac cativa saci de gunoi pe care nimeni nu pare sa ii ridice. O alta situatie halucinanta exista pe un camp de langa centura ocolitoare a Brasovului.

Acest loc in care ne aflam ar fi trebuit sa fie, in mod normal, o zona verde. Insa s-a transformat, de mai bine de un an de zile, intr-un adevarat focar de infectie. Gasim aici papuci aruncati la intamplare, uzati. Aceasta este o carcasa de monitor. Daca mai facem cativa pasi gasim foarte multe materiale de constructii si nu lipesc, bineinteles, nici aceste vase de toaleta uzate

Citeste si: VIDEO| Florin Morariu, "eroul cu făcăleț de la Londra", a fost decorat de Regina Marii Britanii! Ce mesaj a transmis el românilor!

Politistii locali din Brasov au inceput sa imparta sanctiuni celor care arunca gunoaie la intamplare. Amenda pentru persoanele fizice variaza intre 500 si 1000 de lei, iar persoanele juridice prinse pe picior gresit platesc amenzi de pana la 2000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI