Exista insa unii care traiesc in imobile care cu greu ar putea fi numite... case. Sunt atat de ciudate încat au devenit atractii turistice.

Familia Flinstone s-ar simti ca acasa in California, in bizara locuinta construita in 1977. Zidurile, colorate in purpuriu si rosu au celebra forma sferica si au fost realizate din beton si sarma.

Citeste si: Bebeluș de 11 luni, asfixiat la creșă. Educatoarea s-a așezat peste el ca să îl adoarmă

Interiorul surprinde cu designul modern in nuante de portocaliu si maro. Arhitectul s-a intrecut pe sine sculptand practic in pereti spatiile pentru utilitati si amplasand rafturi circulare peste tot.

Casa a intrat pe piata tranzactiilor imobiliare in 2015 cu un pret de vanzare de 4,2 milioane de dolari. Pentru ca nu s-a vandut, in 2017 proprietarii au scazut la 2,8 milioane de dolari. Intr-un final a fost cumparata de un mogul mediatic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de 33 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 65 de ani, după numai 3 săptămâni de relație. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat după

Vizitatorii din Talkeetna, Alaska, ar putea fi surprinsi la vederea unei cladiri turn cu 12 etaje, ce pare ca rasare din padure. Proprietarul, un excentric avocat indragostit de eroii din benzile desenate, a vrut sa aiba aceasta casa inalta de 60 de metri care aminteste de Dr Seuss.

Construita initial ca o cabana, constructia si-a tot adaugat cate un etaj pentru ca locuitorii sa poata vedea peisajul pe deasupra copacilor inconjuratori. Culmea, casa nici nu este terminata, pentru ca proprietarul a murit acum 15 ani.

Cand vine vorba de case ciudate, aceasta creatie indrazneata si frumoasa din cartierul Jaimanitas din Havana nu se potriveste cu nici un proiect. Proprietatea inflorita este de fapt casa pictorului si sculptor, Jose Fuster, de unde vine si numele resedintei.

Citeste si: Împușcături la Oradea! Sediul de birouri al soției fostului șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, distrus

Printre motivele bizare care apar la tot pasul se numara: un ochi, o banana uriasa si o sirena. In jurul piscinei in aer liber exista pictate grupuri cu figuri surprinzatoare si mozaicuri care prezinta chipuri cubiste, creaturi marine si pesti, aduse la viata intr-o gama larga de culori. Nici o tigla nu este lasata nevatamata in aceasta casa maximalista. Casa a sporit numarul turistilor din localitate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Inspiratia artistului nu se limitează la granitele proprietatii sale. A decorat si spatiile publice, inclusiv statii de autobuz, cabinete medicale si banci, punandu-si amprenta unica pe intreg cartierul.

Citeste si: Anda a fost ucisă după un pariu pe 1.000€ între doi interlopi din Darabani, chiar în noaptea de Înviere

In Freiburg, Germania, exista casa care se invarte, la propriu- dupa soare. Proprietarul si-a construit acest heliotrop special pentru a-si alimenta intreaga zi locuinta cu energie solara.

Imobilul are 48 de metri inaltime. Cu o vechime de 25 de ani este deja o casa invechita, in domeniul inventiilor imobiliare. Cladirea se roteste la 180 de grade si ofera locatarilor, in afara confortului aproape gratis, si privelisti care se schimba zilnic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si