Gagea, noul concurent din "Casa Iubirii", luat o decizie-șoc și a chemat-o pe Julia în camera roșie, deși fara nu se afla în topul 3 al preferințelor anunțate de tânărul din Timișoara.

Citește și: ”Te plac în sensul celălalt". Se aprinde flacăra iubirii între Julia și Patrick?! Ultima discuția dintre cei doi a surprins pe toată lumea. Anunțul Andreei Mantea

Gagea a recunoscut topul cu care a venit în "Casa Iubirii": Virginia, Roberta și Rebecca. 

Cu toate acestea, el a surprins pe toată lumea invitând-o pe Julia în camera roșie.

Julia, chemată în camera roșie de Gagea

Gagea: Mi-ai atras atenția de când am intrat în Casa Iubirii. Cu tine am vorbit cu tine mai mult decât cu celelalte fete și am zis să te chem pe tine.
Julia: Păi dacă interesul tău este pentru alte fete, eu ce treabă am?  Puteai să profiți de camera roșie și să chemi o fată din topul tău.
Gagea: M-am decis să te chem pe tine, deși nu ai fost în topul meu, dar mi-ai stârnit un interes.
Julia: Mă bucur să aud asta. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Gagea a recunoscut că are emoții maxime, iar Julia i-a spus să se relaxeze cât timp este cu ea.

VIDEO. Mutare-șoc făcută în "Casa Iubirii". "Ești înfiptă". Pe cine a chemat Gagea în camera roșie și ce reacții în lanț au urmat

Mutare-șoc făcută în "Casa Iubirii". "Ești înfiptă". Pe cine a chemat Gagea în camera roșie și ce reacții în lanț au urmat

Gagea, către Julia: Ești mai înfiptă!

Concurenta i-a povestit că a ultimele luni nu au fost "tocmai wow" pentru ea din punctul de vedere al relațiilor, iar băiatul cu care a fost într-o relație de 4 ani era născut în aceeași zi cu ea.

Gagea: În fața ta, am mai multe emoții decât în fața fetelor, ești mai înfiptă, ai intrat aici și mi-ai spus: Ce vrei, de ce m-ai chemat?

Julia: Nu ți-am făcut nimic, adică pot mai mult de-atât!

Gagea are 23 de ani, vine dintr-o familie numeroasă, de 6 copii, și este din Timișoara.

Noul concurent din Casa Iubirii a avut până acum o singură relație serioasă.

"La vârsta de 22 de ani, de ziua mea, am cunoscut-o pe fosta mea iubită. Am luat-o ca pe un cadou mișto de ziua mea Pe parcursul relației ne-am dat seama că nu ne potrivim, ne certăm, nu ne înțelegeam și am zis să punem stop!", a explicat Gagea.

El este zodia Rac și este născut în 22 iulie, exact aceeași zi de nașterea ca la Rebecca și Julia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si