Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Naomi Campbell, apariție de senzație. Vedeta de 53 de ani a strălucit pe podium

Topmodelele au făcut show pe podiumul de la Milan Fashio Week. Creatorii s-au întrecut în ținute fabuloase, iar o celebră casă de modă a surprins prin senzualitate, cu o colecție denumită simplu, "Femeie". Cel mai așteptat moment al serii a fost defilarea faimoasei Naomi Campbell, care a fost aplaudată îndelung.

Redactia Stirile Kanal D,

Naomi Campbell, apariție de senzație [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Senzualitate și feminitate. Coreste sexy, topuri cu dantelă, sutiene și rochii transparente. Domenico Dolce și Stefano Gabbana au oferit un adevărat spectacol pe podium.

Naomi Campbell a strălucit pe podium

Modelele au defilat în sacouri supradimensionate, ținute doar pe un umăr, dar și în cape de blană purtate direct peste lenjeria intimă.

De data aceasta, marea casă de moda a mizat pe alb și negru, iar rezultatul a fost unul fabulos, iar stralucirea anilor '90 s-a regăsit în întreaga colecție: de la imprimeul leopard, până la dungile de pe sacou și lenjeria cu talie înaltă.

Punctul culminant a fost atins de intrarea celebrei Naomi Campbell pe podium. La 53 de ani și mamă a doi copii, supermodelul a făcut furori într-o creație uluitoare de budoar, din dantela și voal transparent.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Shakira, încă o melodie manifest. Noile versuri sunt îndreptate către fostul socru si fosta bonă

Cu un păr strălucitor și un trup de zeiță, Naomi a defilat în aplauzele celor din primul rând, marcând o apariție fără de cusur.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI