Ciclonul mediteranean care si-a facut simtita prezenta inca de ieri va aduce averse torentiale si vreme instabila cu descarcari electrice.

Nori precum cei deveniti virali pe retelele sociale, vor mai aparea in urmatoarele zile. Meteorologii ne spun insa ca manifestari de genul tornadei de la Drajna sunt putin probabil s mai apara in viitorul apropiat. In schimb vremea se va raci brusc iar marti vom experimenta probabil cea mai frguroasa zi de mai.

Deja masa de aer polar a lovit Germania unde peisajul a devenit hibernal chiar la inceputul verii. In centrul tarii s-a depus un strat consistent de zapada, iar in Alpi a ajuns chiar la 20 de centimetri iar temperturile au scazut peste noapte sub pragul inghetului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Doi delfini au fost găsiți morți pe litoralul românesc! Au fost prinse în plasele pescarilor

Brazii de pe marginea soselelor din Ardennes, in Belgia sunt acoperiti de zapada.

Extremele meteo si-au facut simtita prezenta in mai multe zone din Europa.

Chiar daca e departe de vechiul continent, India se lupta si ea cu furia naturii.

Ciclonul Fani, care a lovit coasta de est cu rafale de peste 200 de km/h, a ucis pana acum 12 oameni.

Cei mai multi dintre morti au fost intre persoanele prinse sub copacii doborati sau intre cei loviti de resturile care zburau in toate partile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si