Nea Viorel, pe numele său real Viorel Stoian, este un bărbat în vârstă de 66 de ani din comuna Cosâmbești din județul Ialomița. Deși la prima vedere am putea spune că este un om ca oricare altul, ei bine, nu este chiar așa! Bărbatul își petrece nopțile în sicriu, de 15 ani!

Iată explicația lui nea Viorel!

Citeste si: Un bătrân de 97 de ani a uitat în taxi o borsetă cu 12.700 de euro

De ce a ales nea Viorel să doarmă într-un sicriu?

Nea Viorel are o explicație! Acesta a menționat că își dorește să înduplece moartea, pentru ca atunci când va veni momentul, să îl ia ușor, fără durere. Zis și făcut! Bărbatul și-a cumpărat un sicriu, iar de 15 ani doarme în el, fiind nedespărțit de acesta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un al doilea motiv ar fi reprezentat chiar de sfatul medicului, care i-a recomandat să doarmă pe ceva tare, acesta având probleme cu spatele.

„Am probleme cu spatele, iar doctorul  

mi-a recomandat să dorm pe ceva tare.  Așa că m-am gândit să mă culc în sicriu, că e din lemn și-mi face bine la coloană. De șapte ani visez în copârșeu, tot trebuie să mă obișnuiesc cu el, somnul de veci tot în el o să mi-l fac", a declarat Viorel Stoian, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Povestea românului care a plecat în străinătate cu 100 de euro: „Toți m-au înșelat”

Nea Viorel: „ Mă gândesc să-mi schimb numele în Strigoi”

Bărbatul șochează încă o dată și spune că se gândește chiar să-și schimbe numele în Strigoi. Chiar dacă în sat există cârcotași, bărbatul își menține poziția fără doar și poate și afirmă că el este fericit așa.

"Mă gândesc să-mi schimb numele în Strigoi. Lumea din sat mă face nebun, poate că sunt, am avut şi epilepsie şi m-au operat, dar io-s fericit aşa. În universul meu nu există război sau durere", a mai adăugat bărbatul.

Bărbatul își găsește alinarea în chitara sa, la care mai cântă ocazional.

Citeste si: Întâmplare inedită într-un bloc din România! O familie a întins pe sârmă 50 de felii de pâine în fața ușii: „Se face la final de octombrie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si