Nicolas Cage a vrut sa descopere Transilvania la pas si dupa ce a plecat in secret de la hotelul de lux in care a fost cazat, a vizitat comuna Rimetea. Aici a gustat celebrul gulas ardelenesc si s-a fotografiat cu angajatele restaurantului, apoi a facut o oprire la Salina Turda.

Desi timpul a fost scurt, actorul de la Hollywood a vrut neaparat sa guste si din preparatele
romanesti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sergiu Giulean- I-am gatit o mamaliga cu branza, cu carnati si slanina si piept de gasca cu varza a la Cluj. A fost foarte incantat de ambele preparate.

Actorul a venit aici pe nepusa masa si, cel mai probabil, la recomandarea cuiva apropiat. Bucatarii au reusit sa il convinga sa guste cateva preparate din peste proaspat si scoici, desi actorul a declarat ca nu e un fan al mancarurii mediteraneene.

Placut surprins de cum a fost intampinat, Nicolas Cage a revenit aici, alaturi de alte vedete de la TIFF.

La TIFF, Nicolas Cage a primit trofeul Transilvania pentru intreaga sa activitate cinematografica. Starul a plecat din Romania ieri, dar a promis ca se va intoarce cat de curand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si