Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Nicolas Cage, îndrăgostit de preparatele românești

Nicolas Cage s-a indragostit de Romania si de preparatele culinare romanesti! Cunoscutul actor a mancat gulas, mamaliga cu branza si varza a la Cluj, dar s-a aratat incantat si de atractiile turistice din zona.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicolas Cage a vrut sa descopere Transilvania la pas si dupa ce a plecat in secret de la hotelul de lux in care a fost cazat, a vizitat comuna Rimetea. Aici a gustat celebrul gulas ardelenesc si s-a fotografiat cu angajatele restaurantului, apoi a facut o oprire la Salina Turda.

Desi timpul a fost scurt, actorul de la Hollywood a vrut neaparat sa guste si din preparatele
romanesti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sergiu Giulean- I-am gatit o mamaliga cu branza, cu carnati si slanina si piept de gasca cu varza a la Cluj. A fost foarte incantat de ambele preparate.

Actorul a venit aici pe nepusa masa si, cel mai probabil, la recomandarea cuiva apropiat. Bucatarii au reusit sa il convinga sa guste cateva preparate din peste proaspat si scoici, desi actorul a declarat ca nu e un fan al mancarurii mediteraneene.

Placut surprins de cum a fost intampinat, Nicolas Cage a revenit aici, alaturi de alte vedete de la TIFF.

La TIFF, Nicolas Cage a primit trofeul Transilvania pentru intreaga sa activitate cinematografica. Starul a plecat din Romania ieri, dar a promis ca se va intoarce cat de curand.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI