„Un ciclon din Marea Neagră și un val de aer rece din est aduc temperaturi negative și ninsori. Colega mea Delia Săndulachi a consultat hărțile meteorologilor. Delia, bună seara. Unde se vor simți efectele vremii?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Vin temperaturile cu minus și ninsorile

„Bun găsit!
În special în Moldova. Ciclonul din vestul Mării Negre aduce umezeală, așadar precipitații, iar valul de aer rece dinspre est, temperaturi de îngheț.

La altitudini mari va ninge iar fulguieli răzlețe sunt posibile și în zone mai joase, chiar și la câmpie.

Citește și: Peisaj de iarnă în masivul Postăvarul. La munte, meteorologii anunță ninsoare abundentă și viscol, în acest weekend

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La Iași nu vedem soare la față în următoarele zile, iar temperaturile scad de la o zi la alta. Mâine vom avea parte de valori cuprinse între 2 și 9 grade Celsius. Sâmbătă va ploua, iar maximele abia mai urcă până la 6 grade. Duminică sunt prognozate minime de minus 2 grade. Și luni va fi friguros.
Situația e similară și la Suceava. De la maxime de 8 grade vineri ajungem la numai 3 grade sâmbătă.

În prima zi de weekend sunt șanse de ninsori. Iar duminică temperaturile vor fi cuprinse între minus 2 și un grad cu plus.
La Piara Neamț va fi cel mai frig. Încă de mâine minimele sunt de minus un grad. Sâmbătă ninge, iar minimele coboară la minus 3 grade. Dumincă e cea mai fruguroasă zi, cu temperaturi negative cuprinse între minus 6 și minus un grad.
Momentan, atât de aici!”, a transmis Delia Săndulachi, corespondent Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si