Pentru social democrati orele au trecut greu.
La doi pasi liberalii era vizibil ingrijorati. Ministrul Marcel Vela si Rares Bogdan isi verifica telefoanele din secunda in secunda, cu speranta ca ciferele se vor schimba. Apoi apare premierul, care din dorinta de a nu rasufla vreo vorba din sediul partidului, fereca ferestrele.

Ora 21.55

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Liberalii incolonati in spatele liderului de partid vin ingrijorati in fata presei. E o ingrijorare ce poate fi taiata cu cutitul. Nici un zambet, nici un festivism. Nu a mai aparut nici macar presedintele Iohannis.

Noaptea alegerilor parlamentare 2020 sau cum n-a câștigat nimeni

Gabriela Firea strange pumnii pentru noroc si se uita nerabdatoare spre ecranul care sa ii anunte revenirea in politica mare, dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Iar domnii s-au imbarbatat de pe margine.

„Avand in vedere calculele pe care le am facut partidul national liberal considera ca este castigatorul acestor alegeri atat castigatorul moral cat si la finalul procesului de numarare al voturilor”, credea aseară Ludovic Orban.

„Acest guvern sa plece acasa”, a spus liderul PSD.
„Haideti sa vedem rezulatele si noi suntem gata sa dam raspunsul la asemena intrebari”, a spus Dacian Cioloș.

Rezultate surprinizătoare ale alegerilor parlamentare de duminică

La ProRomania a fost o bucurie de moment.
„Vom fi in urmatorul parlament trebuie sa vad care sunt colegii care ma vor insoti in Parlament”, spunea fostul lider al PSD.
Dar dimineata avea sa afle ca nu a realizat pragul electoral obligatoriu.

Doar la Alianța pentru Unitatea Românilor a fost bucurie până dimineață

Declaratii scurte care arata lipsa de legitimitate, nimeni practic nu a castigat alegerile. O prezenta extrem de mica la scrutin si lipsa unei majoriatati ii obliga pe toti sa imparta puterea si sa o negocieze in aceste zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si