Gheorghe Dinca este acuzat oficial de doua crime, cinci violuri si profanare de cadavre. Mai mult, procurorii ne confirma- in sfarsit- ca in curtea individului din Caracal criminalistii  au gasit si alte ramasite umane, ascunse intr-o groapa betonata.

Insa cea mai socanta dezvaluire este aceea ca sotia suspectului ar fi fost complice la orori.

FELIX BANILA, procuror-șef DIICOT: S-a dispus extinderea urmaririi penale in rem si pentru complicitate la omor, urmare a sesizarii formulate de mama victimei Melincu Luiza Mihaela in data de 22 august 2019 cu privire la

o presupusa activitate infractionala a numitei Dinca Elena, sotia inculpatului.

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă este cercetată pentru complicitate la omor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anchetatorii au extins cercetarile luna trecuta- la o zi dupa ce sotia celui supranumit "monstrul din Caracal"- a dat explicatii procurorilor cu privire la atrocitatile care s-ar fi derulat in casa groazei.

Femeia a recunoscut atunci- dupa ore intregi de audieri- ca a stat o luna de zile in Caracal, iar asta se intampla la doua saptamani de cand Luiza fusese rapita. Mai mult, sotia lui Gheorghe Dinca si-a amintit brusc ca a vazut si butoiul in care- trei luni mai tarziu
- dupa disparitia Alexandrei- aveau sa fie descoperite ramasite

de om arse, despre care legistii spun ca ar fi ale copilei de 15 ani.

Cat despre presupusa ucidere a Luizei, anchetatorii spun ca exista probe, dar fara sa dea detalii, iar asta a bulversat si mai tare familia fetei. Mai ales ca Monica Melencu a primit si o scrisoare de la un detinut care pretinde ca il cunoaste pe Dinca si ca fiica ei este vie!

Chiar daca a trecut o luna, si ar fi trebuit sa avem deja raspunsuri, anchetatorii ne transmit ca iau in calcul orice ipoteza. Au cerut sprijin autoritatilor din Italia sa verifice trecutul lui Dinca acolo, dar si posibile legaturi ale familiei cu retele de traficanti.

Astfel de solicitari au ajuns si in Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul autoritatilor de acolo, spera sa obtina acces la conturile de Facebook ale lui Gheorghe Dinca.

Pana atunci, suspectul pare ca incearca sa dea peste cap toata investigatia.

Citeste si: Halucinant! Un nou șoc în cazul de la Caracal! Criminalul ar fi ars-o pe Alexandra dezbrăcată!?!

TONEL POP, avocatul familiei Melencu: A dat niste lamuriri tehnice care nu se mai potrivesc sub nicio forma cu scenariul arderii in butoi, tot felul de chestiuni de acest gen.

Anchetatorii au pus sechestru pe averea lui Dinca: trei case, trei masini si conturi bancare.
Totodata, verific


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si