Peste 200 de poliţişti, dar şi alte forţe de ordine fac, miercuri dimineață, zeci de percheziţii în Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la persoane suspectate de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept, lovirea sau alte violenţe, ameninţarea, distrugerea şi violarea de domiciliu.

Citește și: VIDEO Grupare de cămătari din Capitală și Ilfov, "vizitată" de mascați. Ce au găsit polițiștii la percheziții

Agenții din Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița, sub coordonarea Direcției de Ordine Publică și Direcției Rutiere din cadrul IGPR, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, pun în executare 17 mandate de percheziție domiciliară, în 17 locații, din comuna Bărbulești, județul Ialomița, a transmis Poliția Română.

UPDATE 10.00.  Toate cele 14 persoane din Bărbuleşti vizate de percheziţiile de miercuri au fost descoperite, au anunţat oficialii Poliţiei Române. La percheziţii s-au descoperit deja, arme şi substanţe interzise, iar operaţiunea continuă.

”Pot să vă confirm că până la această oră au fost depistate de către poliţişti toate persoanele vizate, respectiv cele 14 persoanele cercetate în cadrul dosarului penal şi au fost dentificate mai multe arme albe, substanţe interzise la deţinere şi un pistol”, au transmis, miercuri, oficialii Poliţiei Române, referindu-se la pecheziţiile de la Bărbuleşti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: A fost dezlegat misterul insulei bântuite din Italia, unde oamenii văd zilnic fantome și femei zburătoare. Secretul se află în pâine- antena3.ro

Citeste si: Cine este șoferul care a gonit pe contrasens pe Autostrada A7. A primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis- wowbiz.ro

Un elicopter survolează localitatea Bărbuleşti ”pentru a avea o imagine de ansamblu cu privire la locuinţele percheziţionate”. 

Acţiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Poliţiei Muncipiui Urziceni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

 

Potrivit Poliției Române, operațiunea previne escaladarea unui potențial conflict între două familii din Bărbulești, Ialomița. 

Ce caută mascații la clanurile din Ialomița

Potrivit IGPR, se efectuează cercetări față de 14 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de aramă fără drept, lovirea sau alte violențe, amenințarea, distrugerea și violarea de domiciliu.

Această acțiune este derulată pe baza unor date și informații obținute de IPJ Ialomița, cu privire la escaladarea unui potențial conflict, între două familii din Bărbulești.

Operațiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, echipelor canine, Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale IGPR și efectivelor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița.

Totodată, la activitățile din Ialomița, operațiunea beneficiază de suport din partea IGAV din cadrul MAI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si