Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noua Viorica Dăncilă. Analiza unui psiholog comportamental

Seara trecuta a fost una furtunoasa in sanul Partidului Social Democrat, ramas fara  presedintele Liviu Dragnea. Pana tarziu in noapte, liderii formatiunii au incercat sa gaseasca un viitor comun, mai unit si mai deschis, spun ei. Adevarata schimbare s-a vazut, insa, chiar la premierul Viorica Dancila.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sigura pe ea, fara greseli in discurs si echilibrata a parut Viorica Dancila, in prima zi dupa caderea erei Dragnea. In memoria colectiva, ramane- pe langa brosa Channel- atitudinea schimbata afisata in fata presei.

Daca in alte dati si-a citit discursul din foi, acum, premierul si-a ales singur cuvintele. Cu un aer puternic, a vrut tuturor sa le transmita ca are situatia sub control, spune psihologul comportamental Cristina Zaharia.

Cristina Zaharia: Chiar a prins voce, vorbeste destul de detasat si relaxata. Pare ca a disparut o presiune, un factor stresor din preajma dansei. Memoria si concentrarea pot fi afectate grav cand avem un factor stresor foarte puternic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Schimbarea la față a PSD. Deciziile majore luate după pierderea alegerilor

Dar sa dam timpul inapoi! Premierul s-a aflat mereu cu un pas in spatele lui Liviu Dragnea, iar gafele presarau fiecare discurs!

Cristina Zaharia: Dansa recita un text. Eu chiar am banuit-o ca are dislexie. Dincolo de cuvantarea Vioricai Dancila, care aseara si-a invitat colegii sa se regaseasca dupa infrangerea liderului, a fost o sedinta CEX tensionata!

Apogeul a fost atins odata cu apostrofarea unui om din strada. Rafuiala intre primarul Capitalei si protestatar a tinut minute bine.

Citeste si: VIDEO| Război in PSD. Ziua cea mai lunga

Cu discursul bruiat de pe margine, Gabriela Firea a intrat intr-un schimb de replici taios cu barbatul care striga de peste gard.

Cearta stradala a continuat inclusiv din masina demnitarului.

In rest, social-democrati au preferat sa taca s-a terminat vremea discursurilor si a contrelor televizate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI