Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Nu ești capabil să vezi că greșești”. Antoni, pus la zid de Moldo. Majoritatea concurenților nu se mai abțin: „Nu am văzut o persoană care să nu fie lăudată și să se laude singură de atâtea ori”

Antoni a deranjat o mare parte dintre concurenții din „Casa Iubirii”. Moldo a dat cărțile pe față: „Nu ai transmis nimic în afară de scandal, ceartă, înjurături”

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moldo pare că s-a săturat de Antoni, așa că nu s-a abținut să îi spună verde în față ce crede despre acesta. Iar tânărul nu este singurul deranjat de atitudinea lui Antoni, de aceea Robi l-a rugat pe Patrick să îi spună ce crede cu adevărat despre el. 

Moldo: „Tu ai deschis subiectul, că sunt invidios de parcursul tău aici. Sincer, și din tot sufletul zic, nu aș fi vrut să am parcursul pe care l-ai avut tu aici sau cunoașterea pe care ai avut-o tu aici. Tu în cunoașterea ta nu ai transmis nimic în afară de scandal, ceartă, înjurături. Tu ai dat în ea(n.red. în Rebecca) cum nu știu dacă a dat un bărbat vreodată, cu vorbe mă refer, ai încercat să o denigrezi.

Are și ea vina ei, dar tu ca bărbat ar fi trebuit să îți dai seama când să pui stop și când să respecți o femeie.

Invidios, eu pe tine, ai tot cuvântul meu că nu am de ce să fiu. În același timp, dacă stăm să ne gândim, cred că ești singura persoană din casa asta care s-a certat cu toți băieții și cu care, la un moment dat, fiecare băiat a avut ceva personal.(...)

Problema nu e că greșești, problema e că nu ești capabil să vezi că greșești și crezi că faci lucrurile ok aici.”
Robi: „Toată lumea poate să creadă că are ceva cu el(n.red. cu Antoni). Patrick, ești prietenul lui, spune părerea ta, că poate la tine se trezește. Eu dacă îi zic spune că am ceva, dacă îi spune Gagea zice că are ceva.
Eu înțeleg că îl respecți pentru simpul fapt că te validează mereu și e lângă tine nu-ți dai cu părerea.”

Antoni: „Ce să înțeleg?! Nu e vorba că nu văd că greșesc, pur și simplu ăsta sunt eu și ăsta o să fiu mereu. dacă nu era să fiu îndrăgit, nu mă mai întorceam. Eu în continuare sunt plăcut de lume.”
Robi: „Antoni, în momentul de față tu ești aici datorită Teodorei.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO "M-aș fi lăsat așa călcată în picioare? Dar dacă inima mi-a zis..." Julia dă cărțile pe față și recunoaște ce simte pentru Robi. Șoc în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Julia și Patrick îi atrag atenția lui Antoni. El se apără: „Așa sunt eu”

După ce Moldo și-a spus părerea, mai mulți concurenți l-au pus la zid pe Antoni, printre care Patrick și Julia.

Moldo: „Eu vă dau cuvântul meu că nu am văzut o persoană care să nu fie lăudată și să se laude singură de atâtea ori. Tu asta faci în emisiunea asta, te lauzi singuri.”
Antoni: „Tu ieri te-ai lăudat că ești maturi și cu bun simț.”
Moldo: „Păi așa e.”
Julia: „N-a zis una dintre noi că Moldo nu e matur sau că a avut episoade urâte sau că a făcut cine știe ce, că ne-a lipsit de respect. Despre tine s-au mai făcut afirmațiile astea.”
Antoni: „Astea mi le asum, așa sunt eu.”
Patrick: „Sunt multe momente în care sunt de acord cu băieții, nu cu tine. Sunt momente în care îți spun și în cameră că uneori te vezi prea așa și trebuie să cobori cu picioarele pe pământ. Singurele momente în care consider că greșești sunt când te complimentezi singur. Încearcă să lași sezonul 2 la o parte, că nimănui de aici nu-i pasă ce am făcut noi în sezonul 2.”

Iar părerea lui Patrick este împărtășită și de alte persoane din casă, precum Julia și Robi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Poate sezonul trecut te iubea lumea iar sezonul ăsta te urăște de nu mai poți. Care-i faza?! Depinde de comportamentul nostru aici”, a concluzionat Julia.

Citește și: VIDEO „Nu mai există niciun sentiment pentru tine”. Gagea dă cărțile pe față! Renunță cu adevărat la Alexandra?

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI