Concurenții din „Casa Iubirii” sunt foarte curioși să afle ce s-ar putea întâmpla cu adevărat între Denisa și Bogdan mai ales că una dintre fete a spus, mai în glumă, mai în serios, că Denisa vorbește constant despre tânăr.

Întrebată de Patrick dacă are cu adevărat un interes față de o posibilă relație cu Bogdan, Denisa a preferat să nu dea un răspuns concret, având în vedere că, spune ea, nu poate să se pronunțe până în acest moment.

Citește și: Sebastian, decizie-șoc în absența Robertei. "Mă aștept să vină cu drujba" Ce spune fosta soție a concurentului din "Casa Iubirii"

denisa casa iubirii, bogdan casa iubirii, concurenti casa iubirii

Denisa, pusă la zid de Bogdan. Ceilalți concurenți i-au luat apărarea: „Ți-am explicat de ce nu ești genul meu”

Bombardată din toate părțile cu întrebări, Denisa a precizat că ea și Bogdan încă se cunosc. Totuși, un mic detaliu l-a făcut și pe Bogdan să se implice în discuție. Tânărul a părut deranjat de cele spuse de concurentă, așa că a luat-o la întrebări.

Denisa: „Vorbim prietenește, încerc (nr. să facă pași spre el) nu mă pot pronunța, momentan. Ne înțelegem bine, nici el nu mai vrea să facă pași foarte mari, ne cunoaștem doar, nu știm, eu merg pe premisa niciodată să nu spui niciodată.”


Bogdan: „Ce pași am făcut spre tine până acum?”
Denisa: „Te-ai cerut pe aici, când am fost în grădină ai venit, te-ai pus cu perna pe picioarele mele. Eu am spus că doar ne cunoaștem.”
Bogdan: „Și în tot acest timp eu ți-am spus că vreau ceva mai mult sau că simt o chimie între noi? Tu dai de înțeles că aștept pași din partea ta.”

Denisa: „Nu o lua așa, nu am spus asta.”
Bogdan: „Ți-am spus că nu am un interes în momentul de față.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Reacția acidă a lui Bogdan i-a luat prin surprindere pe toți concurenții din „Casa Iubirii”, care l-au pus la zis. Între timp, Denisa a încercat în continuare să justifice de ce a luat în calcul o apropiere de tânăr.

Denisa: „Fetele mi-au spus că ne-ar sta bine împreună, ceea ce mi s-a spus și în mediul online.”
Bogdan: „Mi se pare că o dai de parcă ar fi ceva mai mult între noi pentru că eu mă cer la tine și tu la mine.”
Robert: „A spus că a existat ceva interacțiune între voi.”
Denisa: „Am spus prietenește.”
Robi: „Tu o cerți pe Denisa că e interesată de tine?!”

denisa casa iubirii, bogdan casa iubirii, concurenti casa iubirii

Bogdan i-a explicat Denisei că nu există o apropiere amoroasă, dar tensiunile au crescut la maxim între cei doi.

În această ceartă, toți concurenții i-au luat apărarea Denisei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bogdan: „Am avut o cameră roșie în care ți-am explicat de ce nu ești genul meu. Mi se pare că mă forțați să fac ceva.”
Denisa: „Cine te-a forțat?!”
Bogdan: „Păi vorbim prietenește, dar dacă nici așa nu se poate, atunci gata. La revedere!”

Citește și: VIDEO Robi o condamnă pe Alexandra pentru gestul făcut față de Gagea: „Nu ai dat doi bani pe el”. Cum se apără bruneta pentru alegerea sa, în timp ce fostul iubit a fost la un pas de descalificare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si