Relația dintre Sebastian și Roberta este la extreme. Cei doi îndrăgostiți se împacă și se despart la câteva zile, iar tensiunile se mențin între aceștia. Pregătiți de un date, nervii au reapărut în cuplul celor doi. Roberta l-a enervat pe Sebastian. Iată ce s-a întâmplat!

Au început întâlnirea cu stângul! Sebastian, furios din cauza Robertei: "Nu mai pot de nervi"

Două zile a durat ultima despărțire dintre Roberta și Sebastian, despre care concurenta zicea că este definitivă.

Se pare că dragostea dintre cei doi a fost mai mare decât impulsul de moment al Robertei, iar cei doi s-au împăcat după ce lui Sebastian i-a fost rău, iar concurenta a realizat cât de mult îl iubește.

Cei doi îndrăgostiți au primit un date, care se anunța a fi plin de iubire. În schimb, se pare că întâlnirea le-a adus o nouă ceartă, încă de la început.

Răbdarea lui Sebastian a fost pusă la încercare de Roberta, care s-a lăsat așteptată mai mult decât și-ar fi dorit iubitul ei.

Sebastian: Timp de așteptare ca să zic așa. Așa sunt femeile... mai greu de pregătit. Zici că vine cu tirul...

Citește și: VIDEO „Nu mai, ajunge!”. Gagea și-a ieșit din minți și i-a dat ultimatum Alexandrei. Intrarea Denisei în „Casa iubirii” a aprins între cei doi foști un conflict uriaș. Ce i-a mărturisit concurentul

Roberta și-a scos din minți iubitul, după ce i-a testat răbdarea.

[Sursa foto: istockphotos]

Treptat, Sebastian și-a transformat râsul și răbdarea în nervi și incapacitatea de a o mai aștepta pe Roberta. 

Se pare că Roberta a întârziat mai mult decât ar fi fost dispus Sebastian să o aștepte de bună voie, iar întâlnirea lor a început cu stângul, cu multă furie și deloc gesturi tandre, așa cum ar fi trebuit, având în vedere că plecau la date.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Sebastian: Nu pot, frate, nu pot. 

Roberta: Nu mai, lasă... Nu mai facem nimic azi.

Sebastian: Avem o oră și ceva de când stăm după tine.

Roberta: Da... o oră și ceva, pe bune?

Sebastian: Daaa!

Deși a întârziat și i-a provocat nervi iubitului care o aștepta pentru a pleca la date, Roberta pare deranjată de faptul că Sebastian îi reproșează că a așteptat-o pentru că a întârziat prea mult.

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

Citește și: „Au dezvoltat o relație. Cosmin e slab de înger” Robi și Patrick aruncă bomba despre Cosmin, după ce a fost descalificat! Ștefania, pregătită să intre într-o relație cu un alt concurent?!

Roberta și-a scos din minți iubitul, după ce i-a testat răbdarea.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Roberta: Deja exagerezi și îmi faci nervi și nu mai merg nicăieri.

Sebastian: Hai să mergem că nu mai pot de nervi.

Pentru a afla ce se întâmplă între cei doi, urmăriți emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si