"Nu mai vreau nimic", este doar o parte din mărturia șocantă a lui Robi în ceea ce privește legătura pe care o are cu Virginia.

Robi se pare că și-a schimbat intențiile în privința Virginiei. Acesta spune că nu își mai dorește nimic cu Virginia, cea pe care, până în momentul dezvăluirii șocante, voia să o recucerească. 

Robi șochează și pune iar punct legăturii cu Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi șochează și spune adevărul: "Virginia, nu mai vreau nimic!"

Robi și Virginia au avut una dintre cele mai tumultuoase relații de-a lungul emisiunii "Casa Iubirii". Între cei s-a aprins flacăra iubirii și au intrat într-o cunoaștere, apoi s-au afirmat în formă de cuplu. 

Divergențele apărute între cei doi, unde pentru Virginia a contat foarte mult atitudinea iubitului său față de alte fete din casă, au determinat-o pe aceasta să pună punct relației cu Robi. Deși la început nu părea deranjat de atitudinea fostei iubite, Robi a început să vrea să o recucerească.

Citește și: VIDEO Roberta, acuzații grave la adresa Rebeccăi: ”Antoni ar trebui să își facă griji”. Blonda a trecut la amenințări, după ce rivala sa a negat totul: „Îți aduc dovezile”

Robi șochează și pune iar punct legăturii cu Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Concurentul a început să se schimbe în ceea ce o privește pe Virginia, care a fost indiferentă și a încercat chiar să îi dea sfaturi în abordarea altor concurente. 

Dar cum flacăra iubirii este firavă, între cei doi parcă se reaprinsese din nou focul pasiunii. Când aproape o recucerise pe Virginia, în schimb, Robi șochează și se schimbă radical, mărturisind că nu o mai vrea.

Robi șochează și pune iar punct legăturii cu Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Observând situația delicată, Andreea Mantea intervine și încearcă să afle ce s-a întâmplat. Nimeni nu poate înțelege ce se petrece cu Robi, iar Virginia este vizibil afectată când își aude fostul iubit, bărbatul care până ieri încerca să o recucerească, că, de fapt, nu mai simte nimic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat, Robi?

Robi: Nu s-a întâmplat nimic! Nu mai simt, nu mai vreau!

Andreea Mantea: Deci ți-a plăcut când ea era indiferentă...

Robi: Nu mi-a plăcut niciodată!

Robi: Virginia, nu mai vreau nimic!

Citește și: VIDEO Știa Virginia de secretul Rebeccăi? ”Se ascundea de mine în baie”. Explicația fetelor ridică semne de întrebare în casa băieților

Robi șochează și pune iar punct legăturii cu Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

În urmă cu o zi, Virginia și Robi au avut o discuție care, începând în glumă, a devenit din ce în ce mai serioasă. Virginia a ținut să clarifice că între ei nu e nimic, iar Robi a început să mărturisească ce nu îi convine.

Robi: Vrei să ne despărțim iar?

Virginia: Dar nu suntem împreună!

Robi: Dar eu pot foarte simplu să nu mai vorbesc cu tine niciodată!

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Virginia: Nu mai vorbi atunci. Și eu pot la fel de bine.

Robi: Nu poți, sunt dragostea ta!

Virginia: Doamne, Robi, trăiești într-un film eronat!

Robi: (...)Ești atât de fraieră, Virginia, încât nici măcar nu-ți dai seama când glumesc și tu le iei în serios și pe mine mă deranjează acest lucru... Mă faci să cred anumite lucruri, că nu poți să treci de un anumit prag.

Virginia: Da, Robi. Eu sunt bătută în cap și ești tu ăla deștept... Lasă-mă, Robi!...

Pentru a afla ce se întâmplă între cei doi, urmăriți emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si