Un nou scandal a izbucnit în "Casa Iubirii", între Roberta și Julia, din cauza lui Sebastian. Tensiunea dintre cele două a atins cote maxime, iar țipetele au domnit în casa fetelor.

Roberta și Julia, la cuțite din cauza lui Sebastian

Roberta nu a mai rezistat și l-a acuzat pe Sebastian că vrea doar să facă materiale cu Julia. De la o acuzație pe care a primit-o ca pe o glumă, Julia a răbufnit, treptat, observând că Roberta continuă.

Scandalul dintre cele două a ajuns la alt nivel, Julia și Roberta ajungând să își arunce cuvinte dure, jigniri și acuzații.

Sebastian: Ce școală au în ele, frate, Doamne ferește! 

Roberta: Tot tu, care vrei să faci materiale cu Julia?

Julia: Vrei să faci materiale cu mine? Hai în grădină să le facem! Haide!

Apoi Julia nu mai rezistă și izbucnește. Concurenta nu acceptă să fie acuzată de Roberta. De la modul ironic în care a acceptat ce spunea fosta iubită a lui Sebastian, Julia se aprinde și începe scandalul.

Julia: Acum te iei de mine că ce? Ți se pare că am făcut eu ce? Atât poți tu, Roberta, să zici că omul ăsta vrea să facă materiale cu mine. 

Roberta: Păi dacă eu știu mai bine. Stai tu în banca ta.

Julia: Iar o dai în nasoale!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În conflictul celor două intervine și Sebastian, cel de la care au pornit nemulțumirile Robertei.

Citește și: VIDEO Julia și Sebastian, cel mai nou cuplu din „Casa iubirii”? Robi și Roberta au văzut deja apropierea dintre cei doi concurenți

Sebastian: Roberta, lasă-mă că mă enervezi și nu vreau.

Roberta: Dacă tu stai acum cu Julia la masă, eu ce să-ți fac?

În ciuda intervenției lui Sebastian, spiritele se încing, iar Julia își iese din minți. Roberta și Julia își aruncă cuvinte grele și acuzații dure, în țipete, în fața fetelor, dar și a lui Sebastian.

Citește și: Alexandra, sărut pasional cu Gagea, dar suferă după Patrick?! A izbucnit în lacrimi amare, fără să îi mai pese de nimic! Robi face o dezvăluire șoc: „Și mie îmi place de Alexandra”

Julia: Mă, fată, ce ai cu mine? Ești... pe bune! Ești pe altă planetă. Deci mă enervează(...) Nu sunt nici proastă, nici cum mă vezi tu, nici inferioară ție, niciodată în viața asta. Și să-mi spui tu mie că sunt bună doar de materiale, stai cuminte, că nu-ți dau ce vrei. Eu știu ce îți dorești tu de la emisiunea asta, eu știu ce îți dorești, cum știe toată lumea.

Roberta: Și tu ce îți dorești?

Julia: Eu ce-mi doresc?! Zi-mi tu mie ce-mi doresc. Ascult!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Roberta: Nu-mi bat capul. 

Julia: N-ai cuvinte, iubita mea.

Roberta: Te rog frumos să faci pași!

Julia: Să faci pași, la tine acasă, tu, nu eu!

Roberta: Atenție la cuvinte!

Pentru a vedea cum continuă situația dintre cei trei, urmăriți emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si