Gagea a recunoscut și în fața moderatoarei Andreea Mantea că s-a simțit liniștit în preajma Virginiei. Alexandra nu mai are niciun dubiu: știa că rivala va fi aleasă acestuia și nu mai are control la vorbe în dispută cu Virginia.

Citește și: VIDEO "Mi-ai dat ditamai palma! Am amețit!" Robi și Sebastian, momente neașteptate în timpul camerelor roșii! De la ce a pornit totul

“Nu am treaba cu ține, fetiță! Eșți zero!”, sare Alexandra la adresa rivalei.

Andreea Mantea o pune la punct pe concurentă: “Nu ți-e rușine de ceea ce poți să vorbești, nu ti-e rușine de ține? Ce vârstă ai?” 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandra, pusă la punct după derapajul la adresa Virginiei. "Ești zero!"

Alexandra, pusă la punct după derapajul la adresa Virginiei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Ești zero!" Alexandra, derapaj de limbaj în Casa Iubirii"

Alexandra a fost deranjată de faptul că Virginia a zâmbit atunci când s a întors de la camera roșie, ca și cum ar fi vrut să dea de înțeles că ar fi fost cu Gagea.

În scenariul Alexandrei, Gagea a plănuit să o enerveze, iar Virginia a zâmbit intenționat ca să pună sare pe rană. Ea ar vrea să afle confirmarea de la Gagea:

Alexandra: El ar putea confirma de ce.
Gagea: Să confirm eu?
Virginia: Să confirmi de ce am zâmbit eu.
Alexandra: Dar nu am treabă cu tine, fetiță, ești zero, nu mă interesează de ce zâmbești tu sau nu.


Andreea Mantea: Alexandra, te-ai auzit ce-ai spus? Nu îți este rușine de ceea ce poți să vorbești, nu ți-e rușine de tine? Alexandra, ce vârstă ai? Nu ar fii mai drăguț din partea ta să te axezi mai mult pe evoluția ta ca om, ca domnișoară, ca femeie?
Robi: Cred că e evoluția maximă la ea, doamna Andreea.
Alexandra: Robi, nu am vorbit cu tine în primul rând.

Andreea Mantea i a cerut Alexandrei să își ceară scuze pentru că a jignit-o pe Virginia, iar concurenta s-a conformat.

Virginia nu recunoaște că ar fi vrut să dea ceva de înțeles prin zâmbetul pe care l-a afișat în casa fetelor după vizita în camera roșie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si