Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "Nu ți-e rușine de tine? Ce vârstă ai?" Alexandra, pusă la punct după derapajul la adresa Virginiei: "Ești zero!"

Derapaj de limbaj în "Casa Iubirii". Alexandra vede roșu în fața ochilor când Virginia este ironică la adresa suspiciunilor pe care concurenta le are în privința relației cu Gagea. Jignirile sunt taxate imediat de moderatoarea emisiunii și Alexandra își cere scuze nu doar de la Virginia, ci și de la telespectatori.

Sorin Negru,

"Ești zero!" Alexandra, derapaj de limbaj în Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gagea a recunoscut și în fața moderatoarei Andreea Mantea că s-a simțit liniștit în preajma Virginiei. Alexandra nu mai are niciun dubiu: știa că rivala va fi aleasă acestuia și nu mai are control la vorbe în dispută cu Virginia.

Citește și: VIDEO "Mi-ai dat ditamai palma! Am amețit!" Robi și Sebastian, momente neașteptate în timpul camerelor roșii! De la ce a pornit totul

“Nu am treaba cu ține, fetiță! Eșți zero!”, sare Alexandra la adresa rivalei.

Andreea Mantea o pune la punct pe concurentă: “Nu ți-e rușine de ceea ce poți să vorbești, nu ti-e rușine de ține? Ce vârstă ai?” 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alexandra, pusă la punct după derapajul la adresa Virginiei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Ești zero!" Alexandra, derapaj de limbaj în Casa Iubirii"

Alexandra a fost deranjată de faptul că Virginia a zâmbit atunci când s a întors de la camera roșie, ca și cum ar fi vrut să dea de înțeles că ar fi fost cu Gagea.

În scenariul Alexandrei, Gagea a plănuit să o enerveze, iar Virginia a zâmbit intenționat ca să pună sare pe rană. Ea ar vrea să afle confirmarea de la Gagea:

Alexandra: El ar putea confirma de ce.


Gagea: Să confirm eu?
Virginia: Să confirmi de ce am zâmbit eu.
Alexandra: Dar nu am treabă cu tine, fetiță, ești zero, nu mă interesează de ce zâmbești tu sau nu.
Andreea Mantea: Alexandra, te-ai auzit ce-ai spus? Nu îți este rușine de ceea ce poți să vorbești, nu ți-e rușine de tine? Alexandra, ce vârstă ai? Nu ar fii mai drăguț din partea ta să te axezi mai mult pe evoluția ta ca om, ca domnișoară, ca femeie?

Robi: Cred că e evoluția maximă la ea, doamna Andreea.
Alexandra: Robi, nu am vorbit cu tine în primul rând.

Andreea Mantea i a cerut Alexandrei să își ceară scuze pentru că a jignit-o pe Virginia, iar concurenta s-a conformat.

Virginia nu recunoaște că ar fi vrut să dea ceva de înțeles prin zâmbetul pe care l-a afișat în casa fetelor după vizita în camera roșie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI