„În Sectorul 1 se repetă, parcă, istoria de acum patru ani. Numărătoarea voturilor e blocată din pricina cozilor la care stau cei ce trebuie să predea sacii. Clotilde Armand, aflată într-o luptă strânsă cu George Tuță, este printre ei”, a transmis Christian Sabbagh.

„Chiar în aceste momente se vorbește despre suspendarea activității Biroului Electoral al Sectorului 1, asta pentru că oamenii spun că nu mai pot să lucreze non stop.

Totuși, vedem că încă la coadă sunt zeci de persoane care trebuie să predea buletinele de vot. Ieri a fost o zi lungă, a urmat o noapte lungă și astăzi o altă zi lungă în care toți acești oameni pe care îi vedeți acum în imagini au stat la coadă încă de la ora șapte dimineața, pe caniculă, fără apă și fără mâncare, pentru a preda sacii cu buletinele de vot. Mulți dintre ei au adormit pe sacii cu buletinele de vot, alții au încercat să se odihnească și au fost și persoane care au leșinat din cauza vremii foarte calde.

voturi, clotilde armand, george tuta

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Bani pentru voturi! Un membru al partidului SOS este acuzat că a încercat să influențeze decizia alegătorilor

A fost prezentă aici și Clotilde Armand care a făcut scandal și a spus că ar vrea cineva să fraudeze votul. Totuși, unora le este frică să nu se repete scenariul de acum patru ani când, pe anumite imagini de pe camerele de supraveghere ce au apărut în spațiul public, unele persoane au spus că ar fi fost Clotilde Armand care era în interiorul biroului electoral al Sectorului 1 și făcea ordine

printre voturi. Atunci a fost deschis un dosar penal la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Vă reamintesc faptul că în momentul de față se duce o luptă crâncenă în continuare pentru primăria Sectorului 1.

În acest moment George Tuță conduce cu 36,29% la sută, cu 33 de mii de voturi, în timp ce Clotilde Armand are 35,87 de procente, cu 32 622 de voturi, asta înseamnă o diferență de doar 400 de voturi, ceea ce înseamnă că peste noapte se poate schimba această balanță. Și la Sectorul 2, vă reamintesc că este o bătălie care se duce la zecimală. Rareș Hopincă conduce cu 43%, în timp ce Radu Mihaiu este pe locul 2, cu 42%”, a explicat Claudia Costandiș, reporter Kanal D. 

Citește și: Dominic Fritz, pregătit să devină președintele USR, dar nu vrea să audă de funcții importante în stat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si