Close sidebar
Close sidebar

VIDEO O cântăreaţă cunoscută s-a prăbușit pe scenă după ce a suferit un accident vascular cerebral

Cântăreaţa greacă Marinella a suferit un accident vascular cerebral în timpul unui concert, transmite presa elenă.

Sorin Negru,

Marinella, în stare gravă la ATI

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Marinella, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din Grecia, a ajuns la Terapie intensivă după ce a suferit un accident vascular cerebral, miercuri seara, în timpul unui concert.

Citește și: VIDEO Un celebru cântăreț turc a murit în timp ce se afla pe scenă. Ce a pățit Metin Arolat

Celebra interpretă din Grecia s-a prăbușit pe scenă în timpul concertului susţinut în emblematicul Odeon Antic din capitala elenă, la poalele Acropolei, potrivit presei de la Atena.

 

Cântăreaţa, a cărei carieră se întinde pe mai mult de şase decenii, a reprezentat Grecia la concursul Eurovision din 1974, care a fost câştigat de grupul suedez ABBA cu piesa „Waterloo”.

Citeste si: „Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Niște schelete găsite în 1993 dezvăluie povestea uluitoare a expediției arctice eșuate în 1845. Ultimii marinari s-au mâncat între ei- antena3.ro

Interpreta a leșinat în timpul celui de-al treilea cântec din programul concertului, conform The Greek Reporter. Echipa de producție a informat publicul că Marinella va fi tratată de urgență și concertul va fi amânat.

Presa elenă a remarcat faptul uluitor că Marinella s-a prăbușit în timpul versului „Doamne, ne-ai învățat cât de mult să iubim”. Muzicienii din staff-ul vedetei s-au repezit imediat să o ajute. 

O ambulanță a sosit în câteva minute de la prăbușirea Marinellei pe scenă și a transportat-o ​​la Spitalul Hygeia.

Publicul a fost în stare de șoc, rămânând în sală multe minute până când echipa de producție a făcut anunțul că reprezentația a fost anulată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI