Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. O casă abandonată ascunde o comoară de milioane de dolari. "Am rămas paralizat când am intrat"

O colecție uluitoare de benzi desenate și jucării de epocă care valorează o avere a fost descoperită într-o casă abandonată. "Sunt milioane de dolari aici", spune tânărul care a descoperit comoara.

Sorin Negru,

Casa abandonata cu colectii Marvel

[Sursa foto: Metro.co.uk]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Exploratorul urban Devin Dark a făcut descoperirea uimitoare în ceea ce inițial părea a fi o casă obișnuită în Statele Unite, deși nelocuită.

Citește și: Instalator filmat cu o cameră ascunsă în timp ce "repară" indecent toaleta unei femei

Dar când a pășit înăuntru, și-a dat seama rapid că era de fapt un tezaur ascuns al unui tip obsedat de supereroii Marvel, potrivit Metro.co.uk.

Casa abandonată, o avere pentru colecționarii Marvel

Fiecare cameră a proprietății cu două etaje a fost îngropată cu doi metri de reviste Marvel și jucării originale din anii '80 și '90.

Tânărul în vârstă de 27 de ani consideră inestimabile cărțile clasice de benzi desenate Marvel și DC, precum și jucăriile ambalate dintr-o serie de francize de filme pe care le-a găsit stocate.

Citește și: Care este fiica și care este mama în această poză?! O actriță americană celebră, de nerecunoscut

El crede că mulțimea uriașă de reviste și jucării ar putea valora „milioane de dolari”.

Din acest motiv el ține secretă locația exactă a casei pentru a proteja obiectele de colecție valoroase de jefuitori.

Casa abandonată în care a trăit un colecționar Marvel, descoperită de un explorator urban

[Sursa foto: Metro.co.uk]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Creatorul de conținut, care explorează America abandonată de aproape 10 ani nu a dezvăluit nici măcar în ce stat american se află casa.

În imaginile video uluitoare pe care Devin le-a distribuit pe rețelele sociale săptămâna trecută, el le arată oamenilor imagini din casa abandonată.

A aparținut unui om care a fost toată viața sa colecționar, dar care a murit cu ani în urmă.

Exploratorul spune în videoclip: „Am găsit o casă de depozitare abandonată, dar în loc de gunoi avea o comoară. Cu mai multe cercetări, am aflat că mai mult de jumătate dintre jucăriile din această casă valorează de 10 ori prețul inițial de vânzare atunci când au apărut.”

Exploratorul din Chicago, Illinois, spune că nici măcar nu a putut încerca să ghicească câte suveniruri prețioase sunt în casă.

„Intri și imediat poți vedea tone de obiecte valoroase stocate chiar în fața ta. Este pur și simplu copleșitor. Doar stai acolo uitându-te la totul, fără să știi ce să faci", spune tânărul în clip.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În orice moment, în toată casa, erau nesfârșite jucării pe podea, ajungând până la genunchi. 'Am fost socat. Nu e ca și cum acestea ar fi lucruri nedorite. Totul în casă este înghițit de jucării, așa că orice a fost odinioară mobila din casă nu mai este acolo", a mai spus el.

„Sunt personaje și reviste din Războiul Stelelor, Superman, Spiderman, orice îți trece prin minte când vine vorba de supereroi de benzi desenate sau de obiecte de colecție. Locul acesta are de toate. Au fost prea multe [articole] de estimat. Ar fi copleșitor chiar și să ghicim un număr în acel moment, au rămas atât de multe în urmă.”

Reflectând la una dintre cele mai unice descoperiri ale sale de până acum, Devin a prezis că colecția merită probabil o sumă uriașă de bani, dar a recunoscut că întreaga experiență a fost una destul de șocantă.

El a mai spus: „Chiar nu aș ști cât valorează. Există posibilitatea să fie vorba de milioane de dolari".

@dark.exploration an abandoned hoarder home, except it's filled with unopened toys and comics from the last 50 years. #fyp #abandoned #hoarder #comics #toys #foryoupage #explore ♬ The X Files Theme- John Beal
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI