Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "O falsă ești". Giuly și Bianca, din nou, la cuțite. Concurentele au răbufnit și s-au luat la ceartă: "Te rog frumos să nu mai vorbești"

Între Giuly și Bianca a izbucnit un nou conflict. Concurentele se iau la ceartă și aruncă cuvinte grele.

Elena Tasca,

Giuly și Bianca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Emisiunea de astăzi aduce un nou scandal între Giuly și Bianca. Cele două concurente au răbufnit, iar situația tensionată dintre ele pare că nu are sfârșit. Atât Giuly, cât și Bianca și-au aruncat cuvinte dure.

Giuly și Bianca, din nou la cuțite în "Casa Iubirii"

Un nou conflict a izbucnit între cele două. Giuly i-a spus Biancăi că este falsă, iar scandalul e escaladat rapid. Cele două concurente nu s-au putut abține și au spus tot ce gândesc.

Citește și: VIDEO Rebecca, gest controversat, în lacrimi, după ce a fost prinsă cu minciuna. Reacția lui Antoni a lăsat-o fără cuvinte: ”Te înțeleg”

Giuly și Bianca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly: O falsă ești!

Bianca: Asta nu e jignire?

Giuly: Nu! Din punctul meu de vedere ești falsă. Ești falsă, asta este părerea mea!

Bianca: Oricum eu cu tine nu pot să discut.

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: HĂRȚI. Când și cât de puternic va fi lovită România de furtuna Ashley. Simulările arată că Bucureștiul ar putea fi în centrul vijeliei- antena3.ro

Apoi conflictul dintre Giuly și Bianca se mută în grădină. După ce s-au atacat cu replici dure, Giuly a rămas în casă, iar Bianca a mers în grădină cu Roberta și Rebecca. Supărată foc, Giuly merge peste ele și o roagă pe Bianca să nu mai vorbească de ea în lipsa ei.

Giuly și Bianca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly: Deci, te rog frumos...

Bianca: Nu vreau! Nu vreau... Nu vreau!

Giuly: Ascultă-mă, te rog frumos.

Bianca: Nu pot! Nu pot să ascult.

Giuly: Eu ce am să-ți spun, îți spun în față. Te rog frumos să nu mai vorbești despre mine pentru că nici eu nu vorbesc despre tine dacă stau acolo, ok? Te rog frumos să nu faci nici tu asta. Ceea ce am să îți spun, îți spun în față.

Conflictul dintre cele două continuă și pe conexiunea cu băieții, iar Robert intervine. Concurentul îi cere iubitei sale să tacă pentru a-l lăsa să vorbească, dar Giuly continuă. 

Pentru a vedea de la ce a izbucnit conflictul dintre cele doua concurente și cum se va încheia, urmărește emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.

Citește și: VIDEO "Am avut o legătură" Dezvăluirea șocantă care clarifica situația Rebeccăi. Andreea Mantea a aflat adevărul mult așteptat: "Cât a durat relația"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI