ABC-ul valorilor morale se scrie inca de la primele clipe ale intemeieri unei familii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Daca te numesti familie crestina, ti-ai intemeeiat familia, in biserica ai depus un juramant de fidelitate, un juramant ca vei avea grija de celalalt, asta inseamna sa iti traiesti viata In conformitate cu taina primita la unitatea casatoriei. Si ce vrea dumnezeu? Atat de frumos zice: va Lasa omul pe tatal sau sip e mama sa si se va uni cu femeia sa si vor fi un singur trup. Iata unde duce sfanta taina. Si ce a unit dumnezeu, omul sa nu desparta”, spun preoții.

Valorile morale stau la baza familiei

Dumnezeu a lasat pe pamant mai multe daruri pentru oameni, susțin preoții. Insa numai atunci cand ajungem la o liniste sufleteasca profunda, putem sa le intelegem si sa ne bucuram de ele.

„Iubirea dumnezeiasca si iubirea pe care se intemeiaza casatoria, este dar de la dumnezeu.

Pentru ca daca n-ar fi iubirea, nu ar trebui sa te casatoresti! A, ca sunt si casatorii facute din interes, cunoastem. Dar nu rezista, sau rezista dar denaturat. Dar ca sa fii placut in fata lui dumnezeu si nu numai si in fata oamenilor, prin ceea ce faci! Prin vorbire frumoasa, prin traire unul fata de celalalt si in afara familiei, prin unitate, prin pace, prin copii cuminti, ascultatori”, spun preoții.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si