Polițiștii din Miami au publicat imagini cu o femeie sumar îmbrăcată care a fost dată în urmărire generală, potrivit NY Post.

Citește și: Femeie umilită la aeroport. A fost pusă pe cântarul de bagaje înainte de îmbarcare. "Nu este OK"

Se presupune că femeia și-a dat întâlnire cu un bărbat la un bar, l-a drogat pe acesta într-un moment de neatenție și apoi a dispărut cu bijuteriile sale în valoare de 600.000

de euro.

Citește și: Un bărbat și-a uitat în autobuz borseta cu mii de euro, lire sterline, dar și 80 de grame de aur

femeia hoata

Poliția speră să afle informații despre identitatea hoaței

[Sursa foto: NY Post]

Femeia în vârstă de aprox. 30 de ani, l-a întâlnit pe reclamant la barul The Dirty Rabbit din Wynwood pe data 8 mai, înainte de a se întoarce în apartamentul lui în jurul orei 5:30.

Aici, spun polițiștii, ea i-a drogat băutura și i-a furat obiectele scumpe din casă după ce bărbatul a leșinat. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: O femeie cu probleme psihice și-a măcelărit soțul sub ochii copilului de trei ani

Imaginile surprinde de camerele de supraveghere din clădire o arată pe suspectă când a intrat cu bărbatul în lift și mai târziu când a plecat singură.

Polițiștii au publicat imaginile CCTV cu femeia în speranța că va fi identificată..

Americanca este acuzată că i-a furat bărbatului abia cunoscut 600.000 de dolari în bijuterii, inclusiv un Rolex cu diamante. Necunoscuta este vânată acum de polițiști.

Bărbatul s-a trezit la prânz cu seiful gol

Bărbatul s-a trezit în jurul prânzului și și-a găsit seiful deschis și bijuteriile dispărute, iar femeia întâlnită cu o seară înainte era de negăsit.

Printre obiectele prețioase pe care se presupune că le-a furat hoața din Miami se află un ceas Rolex Daytona Rainbow cu diamante și un Rolex Sky-Dweller, precum și un lanț de aur, brățări Franco Gold, ochelari de soare Cartier și un inel cu diamante din aur roz.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: Pedeapsă grea pentru părinții care și-au lăsat fiica să putrezească în pat

La plecarea din clădire, femeia este văzută purtând două pahare albastre, pe care poliția crede că le purta deoarece conțineau ADN-ul ei, precum și drogurile pe care le-a folosit pentru a-l adormi pe  bărbat.

„Suspecta ia paharul cu ea pentru că are ADN-ul ei. Mai mult, paharul conține și resturi din drogurile pe care le-a pus”, a declarat ofițerul Michael Vega, purtător de cuvânt al Miami PD.

Citește și: Un bărbat s-a urcat la volan beat, drogat, fără permis și cu trei copii în spate

hoata

Suspecta a plecat cu paharele care o incriminau

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si