Izbucnirea femeii a fost surprinsă de camerele de filmat,  americanca adresând injurii și amenințări unui pasager aparent imaginar, despre care ea însăși a spus că „nu este real”.

Citește și: VIDEO: O româncă stabilită în SUA și-a cumpărat avion ca să-l transforme în casa visurilor ei

Incidentul bizar a avut loc la bord-ul unui zbor American Airlines, când avionul se pregătea să decoleze luni de pe Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth, potrivit New York Post.

Citește și: VIDEO: Româncă, evacuată din avion, după ce s-a certat cu stewardesa

"Acest tip nu este real. Îți spun, îmi dau dracu’ seama și există un motiv pentru care mă dau jos, și toată lumea poate fie să creadă, fie nu poate să creadă”, se aude femeia strigând în timp ce se îndreaptă spre partea din față a avionului, așa cum se vede în filmările ajunse virale.

Ceartă virală cu "un drac care nu există"

Videoclipul a apărut pentru prima dată pe TikTok și a apărut ulterior pe alte platforme de socializare, inclusiv Twitter, potrivit NDTV.com.

„Toată lumea poate să creadă sau să nu creadă. Nu-mi pasă deloc, dar vă spun chiar acum – că dracu’ de acolo nu este real”, arătând spre spatele avionului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu este clar către cine a arărat femeia cu degetul, iar pasagerii par derutați în timp ce își întorc capul spre spatele aeronavei.

Citește și: O femeie disperată și-a ucis soțul cu un cuțit

Persoana care a postat videoclipul pe TikTok sub numele de utilizator @texaskansasnnn susține că incidentul a dus la o întârziere de trei ore pentru zborul său, conform raportului din presă.

În mod surprinzător, persoana a susținut că femeia nu a fost arestată în urma izbucnirii bizare.

Compania American Airlines nu a comentat încă incidentul. Cu toate acestea, videoclipul a dus la un val de comentarii din partea utilizatorilor Twitter.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Asta este o modalitate de a intra pe lista de interdicție la zboruri viitoare”, a spus un utilizator. "Ai băut mult alcool la aeroport în ultima vreme?", a întrebat altul.

Videoclipul original a strâns peste 20.000 de vizionări și a fost repostat cu hashtag-ul TikTok #drunkonaplane, larg folosit, strângând peste trei milioane de vizionări, conform presei din SUA.

Incidentul a avut loc într-un moment în care America se pregătea pentru sărbătoarea de 4 iulie. Familiile americane sunt nevoite să petreacă noaptea în aeroporturi din cauza orelor de întârzieri de zbor sau anulări din cauza aglomerației.

Numai luni, 3 iulie, aproape 100 de zboruri au fost anulate în SUA, potrivit FlightAware.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si