O scenă desprinsă parcă din filme a avut loc la Oradea, acolo unde șoferii, dar și pietonii au avut parte de un moment inedit, ziua în amiaza mare.

Norocul a fost, însă, că întreaga scenă a avut un final fericit, căci nu s-au produs nici pagube materiale și nici nu s-a numărat vreo victimă omenească.

Mașină

Mașină

[Sursa foto: Captura video]

Citește și: VIDEO În loc de vacanța la mare, distracție la piscină! Oamenii din Maramureș care nu ajung pe litoral au soluții

Mașina ajunsă celebră în online

Concret, ce s-a întâmplat? Ei bine, vă vine sau nu să credeți, în mijlocul celui mai aglomerat bulevard din Oradea o mașina a mers fără șofer.

Da, ați înțeles bine! Un autoturism fără șofer a traversat cele patru benzi, intens circulate, fără să provoace vreun accident rutier, și a parcat perfect între alte două mașini. Nu oriunde, ci pe singurul loc de parcare rămas gol pe marginea străzii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În imaginile ajunse virale, surprinse de camera de bord a unui alt conducător, se vede cum mașina se lovește de bordură de câteva ori, iar apoi se aliniază cu celelalte mașini oprite regulamentar.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat după ce șoferul a oprit mașina și a coborât din ea fără să tragă și frâna de mână, astfel încât să se asigure că nimic din ce s-a întâmplat nu va avea loc.

Mașină

Mașină

[Sursa foto: Captura video]

Citește și: Mașini rămase fără plăcuțele de înmatriculare după vijelia de ieri. Ce trebuie să facă șoferii care le-au pierdut

Astfel, acum s-a ales cu o amendă usturătoare, căci, după ce totul a ajuns în online, oamenii legii din Oradea s-au autosesizat și, conform lor, este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din comuna Chișlaz, care a trebuit să răspundă pentru fapta sa, care ar fi putut fi tragică.

„Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Codului Rutier, cu 4 puncte amendă, în valoare de 660 de lei”, a explicat comisarul-şef Alina Fărcuţa, arătând că sancţiunea a fost dispusă "pentru nerespectarea obligației de a acționa frâna de ajutor, de a opri funcționarea motorului și de a cupla într-o treaptă de viteză inferioară, atunci când conducătorul vehiculului imobilizat pe drum public se îndepărtează de acesta", potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa, conform ebihoreanul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si