Charlie Ross, un expert în antichități, a fost prezentat unei păpuși bizare, cu ochii și părul unui mort, într-o întorsătură sinistră a evenimentelor dintr-o emisiune BBC.

Citește și: Un păianjen roșu gigant a fost descopeit de către oamenii de știință. Acesta ar putea ataca oamenii

Potrivit Mirror, într-un episod difuzat săptămâna trecută de BBC, Charlie Ross a fost "confruntat" cu păpușa înfricoșătoare de la Newark Antiques Fair din Nottinghamshire.

Scene înfricoșătoare în direct la TV - păpușa a adus dureri de cap 

[Sursa foto: BBC ]

Expertul în antichități s-a întâlnit cu Marie Wesson de la Muzeul Bântuit din Nottingham, care a adus o colecție de obiecte victoriane, fiecare cu câte un secret înfiorător.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un vânător de fantome este atacat de un "spirit violent" într-o transmisiune LIVE

O păpușă bântuită, pe nume George datează din Texasul anilor 1930 și are ochii și părul unui mort, potrivit sursei citate.

De ce ar fi bântuită păpușa George

Marie Wesson a spus: „A venit la noi din Texas și, pe vremuri, ei făceau lucruri precum George în memoria celor dragi care muriseră. Diferenta cu George este că... are părul și ochii de sticlă ai celui dispărut".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Charlie a întrebat oarecum precaut despre originea ochilor și părului păpușii.

Marie i-a răspuns: „Membrul familiei care a moștenit păpușa a venit la noi pentru că familia se confrunta cu o mulțime de lucruri paranormale cu George”.

Păpușa ar avea ochii si parul unei persoane decedate

„Toți cei din casă ar avea dureri de cap în preajma păpușii și ochii încep să-i doară, așa că l-au dus la câteva medii și se pare că George își dorește ochii și părul înapoi, nu se poate odihni fără ele”, a continuat femeia, spre spaima celor prezenți în studioul TV.

Expertul în vânătoarea de chilipiruri s-a schimbat față și a remarcat: „Acum simt și eu o mică durere de cap.”

Telespectatorii BBC au împărtășit sentimentul de neliniște al lui Charlie, în timp ce un fan îngrozit a postat pe Twitter: „Acea păpușă trebuia să fi rămas în Texas”, înainte de a adăuga: „Nu mă pot uita la televizor, urăsc păpușile”.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Un altul a spus: „Vedeti acele păpuși bântuite pe BBC la emisiunea "Bargain Hunt"? George a avut părul și ochii unor morți, iar ei se vor odihni până nu își vor lua părul și ochii înapoi...Horror”

Tradiția victoriană a obiectelor sinistre

În istoria Regatului Marii Britanii, Epoca Victoriană a fost perioada domniei reginei Victoria a Regatului Unit, din 20 iunie 1837 până la moartea ei de pe 22 ianuarie 1901.

Victorienii sunt cunoscuți pentru fascinația lor față de moarte, iar doliu public al reginei Victoria pentru moartea soțului ei, Prințul Albert, a schimbat modul în care oamenii percepeau moartea.

După moartea lui Albert în 1861 timp de patru decenii, regina Victoria l-a plâns până la propria ei moarte.

Mulți victorieni au ales să poarte în bijuterii părul persoanei iubite decedate sau să facă păpuși-efigie în memoria celor dragi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si