Musulmanii de pe tot globul sărbătoresc luna sfântă a Ramadanului. În cadrul acestei perioade sacre, credincioșii oferă ritualuri speciale denumite Taraweeh.

Citește și: VIDEO- Președintele Emiratelor Arabe Unite a murit, la vârsta de 73 de ani. Doliu timp de 40 de zile

În mijlocul unei rugăciuni de zilele trecute, un videoclip cu o pisică sărind peste un imam din Algeria, în timp ce acesta conducea rugăciunea, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Videoclipul acum viral a fost distribuit de pagina oficială a lui Sheikh Walid Mehsas pe Facebook.

Clipul inedit a câștigat inimile tuturor privitorilor pe internet, care au apreciat relaxarea și concentrarea imamului în timp ce pisica se află pe umărul său.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În videoclipul de două minute, imamul a fost văzut conducând rugăciune de Taraweeh, o rugăciune de noapte în timpul lunii sfinte a Ramadanului, la o moschee aglomerată din Bordj Bou Arreridj, Algeria.

Un minut mai târziu, o pisică sare pe umărul imamului, dar acesta nu este deranjat de întâmplare.

Bărbatul o mângâie pe pisică și, în cele din urmă, acesta se urcă pe umărul lui și încearcă, de asemenea, să-i sărute fața.

Imamul își păstrează calmul, chiar o mângâie pe pisică

Imam-ul își păstrează calmul și își continuă recitalul cu ochii închiși.

Mai departe, în videoclip, pisica sare de pe umăr și se plimbă prin locul de rugăciune.

De când a fost distribuit pe rețelele sociale, adorabilul clip video a strâns peste 46.000 de aprecieri și 10.000 de distribuiri.

Textul cu care a fost subtitrată postarea: „Slavă lui Dumnezeu.

Chiar și animalele se tem de cuvintele lui Dumnezeu. Privește o pisică urcând peste imam. Și el citește Coranul în rugăciunea Taraweeh”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si