Tânăra a fost îngrozită și nu s-a putut opri din plâns după ce expertul de la coafor i-a făcut „cea mai proastă tunsoare” din viața ei.

Mia a postat un videoclip pe TikToker în care povestește calvarul prin care a trecut pe scaunul de la coafor, încercându-l să-l convingă pe hairstilist să-i repare tăieturile 

Citește și: Jennifer Lopez a scăpat cuvântul cu "F" când paparazzii au surprins-o în costumul de fitness- VIDEO

„Tocmai am avut cea mai proastă tunsoare din toată viața mea. Uitați-vă la asta. Tot timpul a trebuit să-i spun ce să facă la fiecare pas”, a explicat ea în videoclip printre sughițuri de plâns.

Citește și: Jurații de la “Bravo, ai stil!”, “fierți” pe coafura unei concurente

„Sunt bucăți din bretonul meu care pur și simplu nu au fost tăiate niciodată. Mi-a făcut bretonul în unghiuri nebunești și am ajuns să-i spun să-l repare în fiecare secundă”, s-a plâns vedeta TikTok:

@miasmacaronmakes Im in literal hell you guys #hairtok #haircut #hair #winnipeg ♬ original sound- MiasMacaron/CanephoraCrafts

"Arăt ca un pudel"

Mia consideră că arată ca un pudel care tocmai a câștigat cel mai bun spectacol canin. "Spune-le oamenilor că este o tunsoare foarte franțuzească!", se plânge tânăra.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mia a continuat să explice că i-a oferit coaforului o mulțime de fotografii de referință pentru a înțelege stilul pe care și l-a dorit.

Cu toate acestea, frizerul a continuat să-i tundă părul în trepte și nu a tăiat niciodată piesele din față mai lungi, lăsând bucăți inegale.

Vizita la coafor a primit peste 800.000 de vizualizări

Mia, disperată de noua tunsoare

[Sursa foto: TikTok]

Cel mai rău lucru dintre toate este că femeia i-a dat și bacșiș hairstilistului. "Doamne, este ca un reflex. Nici nu am avut curajul... I-am dat bacșiș 10%. Și nu am spus nimic- am vrut doar să ies de acolo cât mai curând posibil”, a continuat ea.

Tânăra a adăugat: „Pur și simplu arată atât de rău. Este pur și simplu brutal, nu?"

Ea a încheiat videoclipul îndemnând pe oricine simte „o energie proastă” când intră la coafor să părăsească imediat salonul.

Videoclip viralizat pe Tik Tok

Videoclipul, care a acumulat peste 800.000 de vizualizări, a strâns multe comentarii de empatie la adresa situației prin care a trecut Mia.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

O persoană a scris: „Cum de-ai făcut asta! Îmi pare atât de rău că ai avut o experiență proastă!”
Un altul a spus: „Sunt șocat că ai cerut ceva și ai primit asta.”
În timp ce un al treilea a comentat: „Ca hairstylist…. Nici măcar nu știu cum unii oameni au voie să țină foarfece/foarfece. Acest lucru este brutalllllll.”

Cu toate acestea, unii au fost destul de amuzați de situație; o persoană a spus: „Nu este nici măcar amuzant, dar, ca hairstylist, plâng”.
În timp ce altul scria: „Cred că am râs puțin prea tare”.

Între timp, Mia a mers la un alt salon de coafură, unde s-a și vopsit în mov la păr și arată ceva mai bine:

Vizita la coafor a primit peste 800.000 de vizualizări

O nouă tunsoare pentru Mia

[Sursa foto: TikTok]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si