O vacanță excesiv de scumpă pentru două turiste americane: ele au urmat orbește indicațiile GPS și au ajuns direct în mare cu mașina, într-un port din Hawaii.

Citește și: Atac armat într-un spital din Atlanta. Toate victimele erau femei: una a murit, iar patru au fost rănite

Un echipaj de marinari de pe o barcă cu pânze a trebuit să intre în acțiune pentru a salva două turiste din mașina lor care se scufunda în portul Honokohau, din Kailua-Kona, Hawaii.

Citește și: Un elev, de 14 ani, a fost găsit leșinat în fața liceului

Cele două femei și-au condus mașina Chrysler direct în Honokohau Harbour, Kailua-Kona, unde au fost la un pas să se înece.

Șoferița a urmat orbește indicațiile GPS și a plonjat cu mașina în mare

Șoferița a urmat orbește indicațiile GPS și a plonjat cu mașina în mare

[Sursa foto: Captură YouTube]

La un pas de tragedie- cu mașina în apele portului

Un videoclip filmat de pe o barcă din port a surprins momentul dramatic în care echipajul înoată până la șoferiță și pasageră și le ajută să scape nevătămate.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o femeie e la un pas să fie zdrobită în propria casă de un bolovan uriaș

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Turistele încercaseră să găsească o companie de turism din port și se pare că au luat un viraj greșit în timp ce urmau indicațiile GPS.

Doi bărbați au legat o frânghie de spatele mașinii Chrysler Town & Country argintiu și au încercat să salveze mașina break, dar eforturile lor au fost în cele din urmă zadarnice, aceasta scufundându-se rapid în port.

Femeia care a filmat totul poate fi auzită spunând: „Sunt sigură că nu trebuia să se întâmple” înainte de a explica cum turiștii urmăreau indicațiile GPS și au luat o viraj greșit.

Într-o postare pe Storyful, ea a explicat că echipajul de pe barca cu pânze tocmai se întorsese din larg când a văzut mașina intrând direct în port.

„Pasagerii erau turiști care încercau să găsească o companie de turism Manta Ray Snorkel în port și le urmau indicațiile GPS când au luat o viraj greșit în apă”, a spus ea.

Șoferița a urmat orbește indicațiile GPS și a plonjat cu mașina în mare

Misiune de salvare contra-cronometru

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum a ajuns mașina direct în mare

„Cred că trebuie să-și fi luat ochii de la drum pentru o secundă”, a spus ea pentru site-ul Hawaii News Now.

„Stăteam pe barcă, încercând să mă adăpostesc de ploaie, și apoi următorul lucru pe care l-am văzut a fost o mașină trecând direct pe lângă barca noastră direct în port, avea ceva viteză”, a spus ea.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Turiștii au rămas blocați pe această plajă de lux din cauza COVID-19. Scot sume colosale din buzunar pentru cazare

În filmare, membrii echipajului ambarcațiunii cu pânze se aruncă în apele mării și o ajută pe șoferiță să scape prin fereastră.

Celălalt pasager, sora șoferiței, ar fi scăpat pe geam pe cealaltă parte a mașinii. Deși pasagerii făceau încercări active de a scăpa din mașină, niciunul nu a părut deosebit de alarmat de ceea ce se întâmpla.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si