Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Oamenii legii din Neamț, îngeri păzitori pentru o pisicuță abandonată. Micuța felină a devenit vedeta secției: „Vom afla în curând dacă are instinct de polițist”

Pisicuța i-a cucerit din prima pe oamenii legii. O polițistă a luat-o acasă pe mica felină, care are acum un cămin iubitor.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: stiri-neamt.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O pisicuță micuță din Neamț s-a descurcat chiar dacă a fost abandonată și a reușit să își găsească o nouă casă. Felina inteligentă a ajuns chiar lângă sediul Poliției.

Oamenii legii nu au rămas indiferenți față de micul patruped și au primit-o cu căldură în secție, unde a devenit foarte repede atracția principală a zilei.

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Valoarea tichetelor de masă crește de la 1 octombrie 2024. Câți bani vor primi angajații în plus- antena3.ro

Citește și: Bărbatul care și-a luat cel mai veninos șarpe din lume ca animal de companie este ținut în viață de aparate

[Sursa foto: stiri-neamt.ro]

O polițistă a adoptat imediat pisica 

Bineînțeles, oamenii legii i-au făcut imediat multe poze felinei. Fiul unei polițiste s-a atașat imediat de aceasta, așa că mama acestuia a luat-o acasă pe pisicuța care a cucerit autoritățile din Neamț. Patrupedul este acum în siguranță și are parte de o nouă casă unde este iubită și îngrijită corespunzător. 

„Ieri, colegii din Centrul Operațional Neamț au avut parte de o întâlnire un pic altfel. Aceștia au observat în apropierea Inspectoratului de Poliție o pisicuță abandonată.  Pisicuța, a devenit rapid vedeta zilei, cucerind inimile tuturor colegilor.

Povestea ei a luat o turnură fericită atunci când Ștefan, băiețelul unei colege din echipă, a primit de la mama sa o poză cu micuța felină.

Acesta s-a atașat imediat de ea și a convins-o pe mama sa să o adopte.  Până la finalul zilei, acesta și-a găsit un nou cămin plin de iubire.

Colega noastră, agent șef A.P., a preferat să rămână anonimă, dar ne-a împărtășit câteva imagini cu pisicuța în noua sa casă.  Dacă are sau nu instincte de polițist vom afla în curând, dar cu siguranță, aceștia i-au fost îngerii păzitori”,

a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, scrie Știri-Neamț.ro.

Citește și: Suma ireală cu care a fost amendată o femeie din Reghin care a abandonat o pisică cu patru pui. Câți bani trebuie să scoată din buzunar

[Sursa foto: stiri-neamt.ro]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI