Cele nouă camere ale unui hotel boutique luxos din centrul Brașovului s-au ocupat complet pentru minivacanța de Rusalii. Turiștii care ajung aici vor avea parte de o experiență unică datorită dormitoarelor care au propriile povești. În camera geisha, de exemplu, oaspeții sunt îmtâmpinați de o statuetă aurită a celebrului personaj japonez. Impresionante sunt și celelalte spații de cazare.

Răsfăț și relaxare de Rusalii, în hoteluri de lux, la Brașov

„Aceasta este una dintre cele mai spectaculoase camere ale hotelului. Se numește dormitorul baldachin și este evident de ce are acest nume. Aici avem un pat dublu matrimonial pentru turiștii care vor să se odihnească, însă, piesa de rezistență este chiar în acest loc. A fost amenajată aici o cadă unde turiștii se pot bălăci și pot să se relaxeze cât e ziua de lungă”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.

Citește și: Programul teraselor se prelungește. Terasele și restaurantele din zona istorică a Brașovului vor fi deschise până la miezul nopții

Pentru această minivacanță, gradul de ocupare al hotelului boutique este de 100%.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Hotelierii de pe litoral duc lipsă de personal pentru baruri și restaurante

„Putem pregăti primirea VIP cu bazinele pregătite cu spumă, petale de trandafir, delicatese și eterna sticlă de Prosecco la gheață. Prețurile camerelor pornesc de la 95 de euro și ajung la 175 de euro”, a informat Laurențiu Achim, recepționer.

Oaspeții hotelurilor de lux din Brașov se vor bucura de clipe inedite

De servicii premium și condiții de lux vor avea parte și turiștii care au rezervat un sejur la acest hotel de patru stele din oraș. În fiecare loc de cazare, camera este despărțită de baie printr-un perete de sticlă. Și paturile impresionante, cu saltele extrem de relaxante îi conving pe oaspeți să își rezerve un sejur. Tariful pentru o noapte de cazare pornește de la 150 de euro pentru o cameră dublă standard.

Citește și: VIDEO- Românii au prins gustul mâncării italienești, iar restaurantele s-au adaptat

„Oaspeții se pot bucura din nou de un masaj plin de răsfăț în cadrul spa-ului. Cu siguranță, turismul activ, tot ceea ce înseamnă tururi de bike, tururi ghidate, un hike pe munte sau o relaxare seara la piscină sunt elemente care înclină balanța către a alege Brașovul”, a explicat Ioana Dobrescu, PR Manager la acest hotel.

Citește și: VIDEO- Scandalul palmierilor din Sectorul 3 al Capitalei continuă. Viceprimarul Lucian Judele: „A luat și mandarini, portocali, măslini”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Centrul Brașovului va deveni furnicar pentru miile de turiști care își vor petrece minivacanța în oraș. Inclusiv în restaurante bucătarii pregătesc bucate delicioase cu care speră să cucerească papilele gustative ale clienților. În acest local vedetele sunt preparatele din bucătăria italiană.

Gradul de ocupare în hotelurile și pensiunile din Brașov este de 95% pentru această minivacanță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si