„O lansare de carte mult așteptată a avut loc la Târgul de Carte Gaudeamus. Răsvan Popescu, scriitor, cunoscut om de presă și membru al CNA și-a lansat ieri volumul de proză intitulat <<Omul orchestră: Un jurnal altfel>>”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Răsvan Popescu cucerește cititorii cu noul său volum de proză

Acest volum de proză este scris sub forma unui jurnal altfel, care nu se înșiră cronologic, dar tabloul de ansamblu se conturează în jurul „Omului orchestră”.


„El are mai multe înfățișări și mai multe profesii, după împrejurări. Este, la început, un jurnalist care aleargă după eveniment, este mai apoi un scriitor și un scenarist, transfigurând realitatea pe hârtie sau pe peliculă și, mai târziu, devine un participant direct la evenimente în calitate de demnitar”, a povestit Răsvan Popescu, autorul volumului.

Citește și: Cum se scrie un Acatist de Sfântul Andrei: Sfaturile preoților

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Astfel, cititorii au șansa să descopere un adevărat labirint al memoriei printre paginile cărții, care îmbină realitatea cu ficțiunea. Autorul a transpus pe hârtie cele mai importante evenimente pe care le-a trăit. Așa s-a născut cartea „Omul orchestră: un jurnal altfel”.
„În esență, este un om cu însușirile lui, cu ce a mai învățat din mers, care trăind în vremuri apăsătoare, tulburi, precare, încearcă să nu se lase risipit”, a

adăugat Răsvan Popescu.
Scriitor, scenarist, om de presă și membru al CNA, Răsvan Popescu s-a remarcat, în ultimii ani, prin volumele sale. În anul 2022, a primit premiul pentru proză cu volumul său, „În torent”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si