Pasărea a fost dusă la un centru specializat și urmează să fie eliberată în mediul ei natural.

Horațiu Caracaș este asistent medical SMURD. Ieri seară, a auzit mai multe zgomote ciudate venind din fața sediului pompierilor. Când a ieșit să vadă ce se întâmplă, a văzut puiul de bufniță înconjurat de mai multe pisici.

Specialiștii spun că păsarile sunt o prezență tot mai des întâlnită în orașe, unde găsesc mai ușor hrana.

Cucuveaua este o bufniță de talie mică și face parte din specia pasarilor de noapte. În mediul natural, poate trai pâna la 9 ani.

Un vițel a fost salvat de pompieri dintr-o râpă de zece metri

Duminică, un vițel a fost salvat de către pompierii din Bistrița Năsăud. Acesta se afla într-o râpă de zece metri. Intervenția a durat aproape patru ore.

”Intervenţie finalizată cu succes în localitatea Telcisor. În urma cu câteva ore, în dispecertaul ISU Bistriţa- Năsăud se anunţa o intervenţie mai puţin obişnuită, viţel căzut într-o râpă abruptă de aproximativ 10 m” ,  a transmis, duminică, ISU Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, la locul evenimentului a fost direcţionat de urgenţă un echipaj SVSU din localitate şi un echipaj de pompieri de la Secţia de Pompieri Nasaud.  

”După aproximativ patru ore de muncă grea, vreme ploioasa, condiţii grele de acces la animal şi multe improvizaţii, animalul a fost scos teafăr”, au mai transmis pompierii.

O căţeluşă şi un pui de câine căzuţi într-un puţ, îngust şi foarte adânc au fost salvați

O căţeluşă şi un pui de câine  căzuţi într-un puţ îngust şi foarte adânc de pe un teren viran de lângă Ploiești au fost salvați vineri de către pompierii prahoveni.

Acțiunea de salvare a durat trei ore în cazul unuia dintre câini şi încă două pentru al doilea animal. Pompierii au anunțat că vor lua cățeii la detaşament până le găsesc stăpân. 

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit ISU Prahova, misiunea de salvare a avut loc pe un teren viran din apropierea localităţii Brazi, situată la periferia Ploieştiului.

Inițial, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui cățel căzut într-un puţ adânc de 22 de metri şi cu diametrul de doar 20 de cm.

După trei ore, animalul, o femelă, a fost adus la suprafaţă, la finalul unei misiuni pe care salvatorii au catalogat-o drept ,,una care părea imposibilă”. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După salvarea căţeluşei, pompierii au constatat că în puţ se mai afla un pui de câine pe care, după alte două ore, l-au adus la suprafaţă. Salvatorii au anunțat că vor lua cu ei la sediul detașamentului cele două animale, unde le vor îngriji până le vor găsi stăpân.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si