Parcul Central din Cluj Napoca s-a umplut de tinerii dornici de distractie imediat dupa ce portile festivalului s-au deschis. Oamenii vor sa se bucure de toate activitatile pregatite de organizatori pana la lasarea intunericului cand sunt programate si cele mai importante concerte.

Citeste si: Untold. DJ Don Diablo i-a adus un omagiu emoţionant Alexandrei Măceşanu pe scena Cluj Arena- VIDEO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In timp ce unii au preferat relaxarea, altii au început deja distractia. Anul acesta festivalul Untold a devenit mult mai prietenos cu cei mici. Mai multi parinti au venit la festival cu copiii si nu au avut timp de plictiseala.

Citeste si: VIDEO| Festivalul Untold va fi mai spectaculos ca niciodată. Ce pregătesc organizatorii

Pentru copii Untold inseamna o altfel de distractie. Iar parintii sunt fericiti ca isi pot petrece o adevarata vacanta impreuna la festival.

Turistii care au ajuns zilele acestea la Cluj pot descoperi Transilvania la festival. In parc a fost construit un mic colt ardelenesc unde oamenii au putut degusta preparate locale si incerca portul traditional maramuresan. Pe langa asta festivalierii au descoperit istoria cu ajutorul fostului concurent Exatlon, Doru Mesesan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si