Vreme de 8 zile, această femeie a călcat pragul unui magazin de bijuterii dintr-un complex comercial.

Imbrăcată bine şi cu multe bijuterii de lux pe post de accesorii, clienta nu a ridicat suspiciuni vânzătorilor. S-a recomandat drept o femeie de afaceri extrem de ocupată, care este în căutare de cadouri generoase pentru rude. I-a testat in primă fază pe vânzători şi a achiziţionat o bijuterie de aproximativ 5.000

de lei.

Fiindca suma era destul de mare, femeia a vrut să plătească on-line. A doua zi s-a intors in magazin, a prezentat un ordin de plată fals şi a plecat cu bijuteria.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Escrocheria a continuat şi în următoarele zile, iar in toată povestea au intervenit şi complici. Femeia a venit şi a cerut alte bijuterii şi a stabilit cu vânzătoarea ca plata să fie realizată tot pe internet. De această dată, a precizat că produsele vor fi ridicate a doua zi de şoferul personal. Aşa a obţinut din nou o bijuterie valoroasă.

Citeste si: VIDEO| Câinii vopsiți, noua escrocherie. S-au decolorat la prima spălare

Paguba a ajuns într-un final la 57 de mii de lei. Cu un tupeu fantastic, hoaţa şi-a forţat norocul până în ultima clipă, chiar dacă deja primise mai multe mesaje din partea patronilor în care cereau lămuriri despre plăţile neînregistrate.

Extrem de calmă, femeia le-a spus că tranzacţiile urmează să fie efectuate şi a pus totul pe seama băncilor. Ba chiar i-a anunţat că urmează să vină din nou in magazin să achiziţioneze alte câteva produse.

In cele din urmă, şi-a inchis numărul de telefon şi a devenit de negăsit.

Patronii magazinului au depus o plângere la poliţie şi fac un apel la toţi cei care o cunosc să ofere informaţii autorităţilor.

Citeste si: Rămâi fără bani în cont! SMS-ul la care nu trebuie să răspunzi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si