Dupa lasarea serii, in curtea spitalului din Tulcea, un pacient este lovit in repetate randuri de un angajat al spitalului. Totul se intampla sub privirile impasibile ale paznicilor, care nu fac nimic pentru a opri bataia.

”Nu mai dați în el! Băi, dar de ce dai, bre, în el? Băi, de ce dai în el? Dar voi de ce nu vă băgați? Băi, pază, voi ce faceți aici? De ce îl lăsați să-l bată? Ce treaba ai cu domnul? Te rog frumos, oprește..”

Paznicii spitalului nu au intervenit să întrerupă bătaia

Incidentul este surprins cu telefonul mobil de catre o pacienta, care se afla intamplator in curtea unitatii medicale, cand batranul a fost scos afara. In zadar a incercat sotul femeii sa ii faca pe paznici sa intervina.

Ligia Bujor, martor: "Și când a-ntrebat soțul meu: ”pază ce faceți? Nu vedeti că-l bate? “ au zis că ceee.... Ce treabă am eu cu domnul ?”

Citeste si: Tânărul de 19 ani din Alexandria care a sărit în gol de la etajul 8 a murit la spital

Intreaga poveste pare, insa, sa fi inceput in interiorul spitalului, acolo unde batranul a fost lasat de ambulanta SMURD. Se pare ca la unitatea de primiri urgente, omul a fost ceva mai vorbaret decat de ar fi fost normal.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Discursul sau incoerent l-a facut pe medicul de garda sa apese butonul de panica si sa ceara ajutorul agentilor de paza ai firmei de Securitate cu care colaboreaza.

Intre timp, insa, un barbat in varsta de 54 de ani, angajat al spitalului, a decis sa rezolve singur problema si l-a scos afara pe batran.

”Băi oameni! Ia sacoșa aia! Cine ești tu, băi!? Dar dacă nici el nu vrea să înțeleagă…. De ce vorbesti, băi, de ce? Vă rog să ieșiți! Ți-am făcut vreun rău? Bai, ce rău ți-am făcut, măi? Ia explică-te! Ce rău ți-am făcut? Tot el obraznic”

In timp ce politistii au deschis o Ancheta, conducerea spitalului face si ea investigatii interne pentru a –si da seama cum s-au petrecut evenimentele.

Tudor Năstăsescu- managerul Spitalului Judetean Tulcea: "Este cu atat mai dureros ca aceste scene s-au petrecut atat de aproape de un loc unde lumea sufera. Vom vizualiza astazi camerele de supraveghere".

Citeste si: Teroare în pizzerie, copii, în bătaia puștii

Agresorul a fost identificat

Ioana Maria, purt de cuv IPSJ TULCEA: În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor, ca fiind un bărbat de 54 de ani din municipiul Tulcea. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oamenii legii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere ale spitalului, pentru a stabili daca barbatul agresat a avut, intr-adevar, un cutit asupra lui, cu care a amenintat cadrele medicale din spital, inainte de a fi luat la bataie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si