Florin Salam a avut parte de o întâmplare jenantă la o nuntă la care a fost invitat să cânte. Manelistul era obosit și consumase prea mult alcool. În videoclipul apărut în mediul online, pe Tiktok, lumea spune că s-ar fi drogat.

Deși a încercat să cânte, manelistul a reușit doar să scoată câteva sunete.

@aslan.ciprian2 REGELE FS rupt de drogat nu mai poate canta #foryoupage #fy #fyp #5pasidebine ♬ sunet original- Cerșetorii Tik Tok

Citește și: Tzancă Uraganu a vorbit despre credință: „Fără Dumnezeu nu se poate nimic”

Florin Salam a fost dat afară de la nuntă de naș

Acesta nu a reușit să cânte pentru că, cel mai probabil, oboseala, alcoolul și, după cum spun internauții, drogurile l-ar fi propulsat pe artist într-o altă lume.

În videoclip se vede cum artistul este luat de mână de naș, vizibil nervos din cauza stării manelistului care era plătit să cântă, și nu cu sume mici. Nașul i-a reproșat artistului că stătea de trei ore și că nu a reușit să cânte nimic. Bărbatul l-a trimis pe Salam să se odihnească și să revină când se simte mai bine.

Citește și: VIDEO- Florin Salam și Roxana Dobre și-au „spălat rufele” în plină stradă! Ce s-a întâmplat între cei doi? „Mi-am luat copiii și am plecat, gata”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”, a spus nașul revoltat.

Nașul l-a luat pe manelist de braț și l-a dus până în casă pentru că nu se putea ține pe picioare.

Florin Salam își dorește să fie invitat la nunți

În ciuda gafei grosolane pe care a comis-o la nunta acestor oameni, Florin Salam își dorește să fie prezent la cât mai multe nunți. 

Manelistul a făcut un anunț online, în urmă cu ceva timp, unde își indemna fanii să-l cheme la nunți pentru că astfel de evenimente îi plac cel mai mult pentru că, spune el, acolo sunt „sacoși cu bani”

Citește și: Florin Salam a lăsat deoparte mașinile de lux. Manelistul a fost surprins în metrou

„Toate nunțile la mine, la șefu! Ce trending, dă-l Doamne iartă-mă de trending, lasă, nunțile, cash, sacoșile, la mine, tată!” este mesajul transmis de Florin Salam, pe contul său de TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si