"A fost panică la grădina zoologică din Galați, după ce mai mulți bivoli s-au luat la bătaie, au rupt țarcul și au evadat. Totul s-a întâmplat la doar câțiva pași de grupurile de vizitatori. Din fericire nimeni nu a fost rănit", a transmis Cristin Sabbagh.

Panică la zoo

Camerele de supraveghere au surprins momentele de panică ale vizitatorilor de la Grădina Zoologică din Galați.

Aflați în perioada de împerechere, câțiva bivoli s-au confruntat atât de intens încât au reușit să rupă gardul țarcului în care se aflau și au evadat.

"Am auzit un zgomot! Ne-am uitat în urmă, am văzut că erau doi bivoli care se împungeau! Au rupt gardul, au ieșit din țarc! Am alergat până am ieșit din grădina zoologică! Fugi unde vezi cu ochii! Sunt numai copaci! Nu ai unde să te... mie îmi venea să sar unde sunt țapii! Dacă se întâmpla acest lucru când eram în dreptul lor cu copiii, cred că era tragic!", a spus un vizitator.

Nimeni nu a fost rănit datorită îngrijitorilor, care au intervenit de urgență. Totul ar fi pornit din cauza unui exemplar mai agresiv, care a fost separat de restul grupului în urmă cu câteva săptămâni.

"În această perioadă, este o perioadă de împerechere.

Un mascul care este mai agresiv a fost izolat, in clădirea din spate. Doar că nu a fost soluția nu a fost cea mai bună, acolo ne-a stricat, ne-a rupt, ne-a spart! Am crezut că s-a mai potolit. L-am transferat înapoi în țarcul cu celelalte animale", a declarat Paul Lupoaie, director Zoo Galați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Numai că bivolul problemă a provocat haos.

"A devenit mai agresiv cu una dintre femele și a rupt o porțiune de gard!", director Zoo Galați.

Conducerea grădinii zoologice a luat măsuri după incident. Țarcurile au fost refăcute și întărite, iar îngrijitorii spun că vizitatorii nu au de ce să se teamă.

Citește și: VIDEO- Urșii au fost sărbătoriți de ziua lor la Grădina Zoologică din Brașov. Cum au fost răsfățați blănoșii?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si